Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKE CIJENE

Žele zaraditi na suncokretovom ulju: U Njemačkoj se sada prodaje u drogerijama i putem oglasa

Zagreb: Kupovina suncokretovog ulja
Zeljko Lukunic/PIXSELL
04.05.2022.
u 15:39

Na servisu Amazon, primjerice, moguće je kupiti suncokretovo ulje različitih marki iz različitih zemalja, a cijene variraju

Supermarketi u Njemačkoj podigli su cijene gotovo svih ulja, a suncokretovo se od sada može kupiti u drogerijama. Građani će tako uz kozmetiku moći kupiti i ovu vrlo traženu namirnicu. 

Suncokretovo ulje dostupno je u lancu drogerija Rossmannu i u iD drogerijama. Cijena suncokretovog ulja u iD drogerijama iznosi 3.99 eura, piše Fenix magazin

Osim u drogerijama i supermarketima, ulje se može kupiti putem oglasa na internetu čiji je broj sve veći. Na servisu Amazon, primjerice, moguće je kupiti suncokretovo ulje različitih marki iz različitih zemalja, a cijene variraju. 

Pakiranje od osam litara suncokretovog ulja marke Olej prodaje se za 44,99 eura, odnosno 5,62 eura po litri. Pakiranje od tri litre košta 21 euro, odnosno sedam eura po litri.

Suncokretovo ulje Olitalia iz Italije prodaje se u pakiranju od 10 litara i ono košta 42,86 eura. Suncokretovo ulje Sora iz Rumunjske moguće je kupiti za 33,99 eura u pakovanju od šest litara. Slične su cijene i suncokretovog ulja iz Grčke.

VIDEO Zaštitni čep na boci ulja zapravo se ne bi trebao bacati u smeće! Pogledajte za što služi

Komentara 3

BE
bezvrijedanyugodinar
16:44 04.05.2022.

Njemci nisu naviknuli da nečega nema , mi Hrvati dobro se sjećamo nestašica u jugi i preživjeli smo. Nekad u jugi dođeš u trgovinu, pola trgovne su police prazne, dođeš u mesnicu popodne, par kostiju i par svinskih glava. Koliko se baca hrane, priće jedna radnica u jednoj pekari, morali su napeći još peciva da bude sve puno, a za pola sata se zatvara pekar, a što je bilo bezpotrebno i većina se bacilo

Avatar nekakav
nekakav
10:01 06.05.2022.

svi u polje sijat suncokret! uljanu repicu. što ste tu po forumima, na posao!!! litra ulja 30 kuna, hej!! pa kolko će sad koštati konzerva sardine?! nego, kad će maslinovo ulje početi dizati cijene... ipak im je glavna sirovina poskupila. još troše stare rezerve.

ZV
zvonkod
16:19 04.05.2022.

Nove generacije milijardera . Cjepivo , oružje , nafta , kruh ,ulje ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije