Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK SUĐENJA ZA UBOJSTVO I. PUKANIĆA I N. FRANJIĆA
Povratak na članak

Zebec: USKOK ništa nije jamčio Mataniću

Na početku suđenja 3. veljače Matanić je u iznošenju obrane zatražio da svjedoči odvjetnik Zebec, tvrdeći da ga je on natjerao na suradnju s USKOK-om.

Komentari 5

OB
-obrisani-
11:47 15.02.2010.

očito je da netko tu laže. mesićeva djeca. a, tko god da laže zaslužuje kaznu.

VL
OB
-obrisani-
11:19 15.02.2010.

koliko ja znam glasnogovornik uskoka vukosav đuričić optužio je milana bandića da je organizirao likvidaciju tog jadnog fotografa. badić je optužen na dan izborne šutnje, no do sad vukosav se nije oglasil glede nastavne procedure protiv vidovitog milana.

VL
OB
-obrisani-
11:38 15.02.2010.

sad, il je milan vidovit il je vukosav nevidovit.

VL
DV
dvorskaluda
12:07 15.02.2010.

Znate kako piše u Ustavu, članak 31. \"Nikome se ne može ponovno suditi niti ga se može kazniti u kaznenom postupku za kazneno djelo za koje je već prevomoćno oslobođen ili osuđen u skladu sa zakonom\"......................................................Zato se svi kriminalci i lopovi, svi korumpirani u Hrvatskoj ne uzrujavaju i ne boje sudova i pritvora...............................znaju da će se već netko pobrinuti da dokazi budu kompromitirani, da se formalna procedura ne poštuje-------------zatim slijedi oslobađajuća predstava i povratak u \"častan život\". FUJ

VL
OZ
ozujsko
12:51 15.02.2010.

Milicija je spremna na sve,dovjetnik zna \"tajne\"pocinioca(ucesnika) u ovom slucaju Matanica,a milicija da stotinjak tisuca vise odvjetniku i stvar rjesena, i s taje tu sada sporno,jer u Hrvatskoj se moze svatko potkupiti,samo cuva glavusu,da ne dodje do sranja,jer si gotov sigurno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.