Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nacionalni forum
Povratak na članak

Zdravstveni turizam za strance – hrvatska prilika

Nijedna vlast ne želi reformirati zdravstvo jer to znači redefiniranje prava pacijenata i liječnika, istaknuo je Nikica Gabrić

Komentari 4

KA
kajinx
16:07 28.02.2013.

Nijedna vlast ne želi reformirati zdravstvo… Nije zdravstvo, nego zdravlje. Pitajte ministra, ministra zdravlja.

VL
Avatar airbizz
airbizz
12:29 28.02.2013.

velika većina turista su stranci.

VL
RU
rumjack
13:13 28.02.2013.

Kako objasniti .lasersko skidanje dioptrije donedavno petnaest tisuca kuna po oku a sada moze i za pet tisuca.

VL
OB
-obrisani-
19:52 28.02.2013.

Nekada sa resornim ministrom Ostojićem ovaj pošteni bogataš kritizirao je upravo one kao što je on. Kada je otišao iz Bolnice, počeo se postepeno bogatiti. Zar ne bi trebalo malo više povesti računa o njegovom bogaćenju, o njegovoj gradnji Poliklinike,, i širenju istih van Zagreba. Bio bi sa Todorićima, Rajkovićima, Marićima i svim hrvatskim bogatašima nekom nekorumpiranom Poreznom inspektorijatu dobar i unosan posao. Nama bi zašili ove neprofesionalne rezove. Dok u Hrvatskoj vladaju oni koji ovoga bogataša podržavaju a naročito kada treba financirati kampanje, a bio je u prvim redovima, rezovi će i nadalje biti još veći. Njemu ne treba dobar i učinkovit novinar kako bi ga promovirao. On sam sebe nudi svim radio postajama i dosadnim zamornim govorima zagovara privatno zdravstvo. Tko danas može od malih građana sa uskraćenim sredstvima platiti skidanje mrene?Resorni ministar i ravnatelj HZZO-a mogu tu uskočiti, te mu popuniti kapacitet i bankovni račun.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.