Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostova zastupnica:
Povratak na članak

'Marić je uvjerio ostale članove NO-a HBOR-a da glasuju za kredit'

Ne biti na sjednici NO, a optuživati druge članove je, neću reći, degutantno, rekao je Branko Bačić (HDZ)

Komentari 24

HR
Hrvatska
11:09 12.07.2017.

Dobro da vas nije nagovorio da skacete sa Mosta haha.. Podrska Maricu!

VL
LP
ljerka.p2911
11:29 12.07.2017.

Bistrooka lesandrić, još jedan prilog tezi; zašto je Hdz morao pregaziti ovaj truli most. Marić nagovorio dobrovića i ostalu most &co. Što su oni mentalni retardi ili nemaju poslovnu sposobnost, hihi. Lesandrićka pametna ko i maras i partija; samo je ministar Marić i ini Hdzovci " morao nešto, odnosno sve znati"?!? Milanović i torpedo 2× most nisu niti morali, niti moraju niti će morati o ičem ikad išta znati, a o čemu im i svjedoči slobodni pad potpore meďu narodom. Oni bi se i idućih 20 -100 godina zabavljali tračevima ki bi da bi bez pokrića i argumenata, ali i bez ikakve vizije. Samo takvom retorikom i dalje i pad vam se u ambis nastavlja i dalje. G. Marić je za cijelu most partija bulumentu lumen i rezultati su mu hay i unutar vlade, a zgubidani nek i dalje laju, karavana je na sreću po HRi dalje nezaustavljiva

VL
DU
Deleted user
12:25 12.07.2017.

Molim te političke orjunaše samo da pročitaju komentare građana i sve će im biti jasno. Podrška Mariću.

VL
BU
burza
12:29 12.07.2017.

Vjerojatno bi mostu bilo srce na mjestu da je Agrokor otisao u stecaj poljoprivrednici nebi dobili ni kune jer su u naplati na zadnjem mjestu radnici dobili otkaze sto ne velim da jos nije moguce .Jedva cekam da odu na odmor da se odmorim tog njihovog potkopavanja vlade

VL
KA
kamenjar0404
11:34 12.07.2017.

Evo jos jedne pametne,sa mosta ili ispod mosta!!!! Poslije he.banja nema kajanja !!!! Cuj nagovorio ih Todoric da skoce sa mosta,pa se sad sjetili !!!!!

VL
B2
bokida 2
11:37 12.07.2017.

Naš Sabor i nije za drugo već cirkuske točke izgubljenih u prostoru i vremenu Petrova,Marasa i sličnih.Kod nas čovijek može biti ministar i predsjednik Sabora a da nezna pričat niti voditi kućni savjet.

VL
DU
Deleted user
11:35 12.07.2017.

Goste boravišna pristojba ne zabrinjava, a ne zabrinjava ni iznajmljivače koji imaju visoku kategoriju smještaja. Zabrinuti su oni koji sve i svašta iznajmljuju i na tome bi htjeli dobro zaraditi. Povećanje boravišne pristojbe moraju ukalkulirati u svoju cijenu usluge koja je i inače loša.

VL
Avatar dobry
dobry
17:20 12.07.2017.

Gospodine Plenkoviću, kako je moguće da iz Agrokora ispari preko 40 MILIJARDI, a krivca nema, čak niti istražnih radnji. Zašto ste onako naprasno, riskirajući osobnu karijeru i stabilnost države i Vlade, zaustavili istragu pokrenutu u Agrokoru od strane ministra Orepića, netom po izbijanju afere, otjerali sve MOST-ove ministre iz Vlade i raskinuli koaliciju, a da uopće niste imali plan što dalje!? Koja vas je sila natjerala na takve sulude poteze!? I sada imamo situaciju da stabilnost države i vlade, i vaša osobna karijera, OVISE doslovce o 3 ručice SDSS-a u Saboru i dobroj volji M. Pupovca, koji po naputke što i kako ide u Beograd kod A. Vučića!...je li moguće da ste i vi, poput Z. Mamića sklopili vaš "aneks ugovora" sa Todorićem i ekipom koju on predstavlja, na štetu puka i države!??

VL
BO
bongi
16:33 13.07.2017.

Ne mogu riječima opisati koliko sam razočaran Mostom. Pa to je ekipa iz Malnarove "Noćne more". Gdje samo nalaze takve frikove?

VL
DU
Deleted user
14:02 13.07.2017.

Ovo je drugi Njonjo samo sto prvi govori kroz gubicu a ovaj kroz gu.........icu

VL
LF
loris.fiuman
19:15 12.07.2017.

Samo u Hr covjek koji baci u vjetar 50 mil.Kn ima podrsku , pa nije bacio svoje bacio je novac gradjana , koliko se dobrih stvari moglo uciniti tim novcem , a to je tek manji dio novca koji ce se još potrositi

VL
LL
Lori Loredana
14:09 12.07.2017.

Mene čudi kako g.Marić nikada nije ništa znao. o ničemu nije bio informiran, uvijek se izuzimao od potpisivanja dokumenata, izuzimao se od glasovanja, o ničemu nije bio informiran, pa kako onda može biti ministar financija, ako ništa ne zna, ako se od sveg izuzima, na zadnje neće znati niti kako se zove......zar nam treba takav ministar?

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:58 12.07.2017.

Za svakoga tko ne nosi glavu zbog škrljaka, kao i za maloumne ZNA SE vjerodomoljube je bjelodano da je Marić Todorićev izaslanik u redovima Vlade, koji je imao ulogu organizacije financijske potpore Agrokoru i prikrivanja katastrofalnog stanja u kompaniji. Ovaj je kao potpuni anonimac proglašen od strane Karamarka kao vrhunski ekspert i imenovan za ministra financija, a Mesija Andrej BBh ga je uzeo pod svoje okrilje i čuva ga kao zjenicu oka svoga, rušeći pri tome čak vlastitu prethodnu Vladu. Sve je trulo u toj državi Hrvatskoj, pa je pravo čudo što ova još se nije urušila.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
10:54 12.07.2017.

Koji smo mi kreteni ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.