Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje u Osijeku

Mamić u sudnicu ne smije kročiti do kraja dokaznog postupka

Osijek: Nastavljeno suđenje braći Mamić i ostalima na kojem svjedoči Dejan Lovren
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
01.09.2017.
u 17:42

Na raspravi će smjeti biti ponovno kad dođe red na iznošenje njegove obrane

Zdravko Mamić nije izbačen iz sudnice samo s današnje rasprave nego u nju ne smije kročiti sve do kraja dokaznog postupka, odnosno do konca suđenja.

Na raspravi će smjeti biti ponovno kad dođe red na iznošenje njegove obrane. Kazna je to koja ga je stigla nakon incidenata na gotovo svakoj raspravi od početka suđenja.

Iako je u sudnicu jutros ušao mirno, poučen lošim iskustvom, sudac Darko Krušlin odmah ga je na početku ročišta upozorio da će ga udaljiti ukoliko bude pravio nered.

Osijek: Nastavljeno suđenje braći Mamić i ostalima na kojem svjedoči Dejan Lovren
1/16

Iako je u početku Lovrenova svjedočenja mirno i šutke sjedio, u jednom je trenutku ipak izgubio kontrolu. A čim se ustao sudac je 'ispunio' obećanje i kaznio ga izbacivanjem s rasprave.

Mamić to nije mirno podnio, a nakon incidenta na izlasku iz sudnice nastavio je negodovati na hodniku. Smirio se potom i 3,5 sata, koliko je Lovren svjedočio, sjedio je uz vrata sudnice.

– Ma idite više u... Jeste li sad sretni svi, jeste sad sretni, koliko manipulirate... Hoćete li krvi moje, hoćete li džigerice moje? Sramite se svi koliko vas ima! – poručio je Mamić i izašao u hodnik.

Rasprava se nastavlja 11. rujna ispitivanjem još jednog svjedoka optužbe, a onda slijede materijalni dokazi.

Komentara 33

DU
Deleted user
18:10 01.09.2017.

Ova država je nešto najsmješnije što se može zamisliti. Kakve institucije imamo, majko Božija? Što je ono nedavno bilo s nekim otočićem koji se zove Smokvica?

AM
AMD------------------------
19:16 01.09.2017.

tipicno jugoslavensko deriste,oficirski zet jna,neodgojen,kao sitni lopovcic, nekulturan a novaca ima,otrovna kombinacija.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
18:10 01.09.2017.

Veliki domoljubi, treba im svima suditi za zločinačko udruživanje i isisavanje novaca svi i mamići i vrbanović i modrić i lovren svi gledaju kako privarit državu i novce sebi stavit u džepić... Od cijele Hrvatske prave budale, igraju istu igru kao i jugonostalgičari i komunjare koji se predstavljaju kao humani antifašisti nazivajući sve Hrvatsko ili fašizmom ili ustaštvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije