Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na prijedlog obrane

Odgođeno suđenje Mamiću i ostalima, nastavak u srijedu

Zdravko Mamić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
19.03.2018.
u 12:43

Umjesto traženih osam dana, sudac je obranama na koncu odobrio dodatni rok od dva dana

Uzalud je informatički vještak Ivan Miškulin dolazio danas na osječki sud, na suđenje braći Zdravku i Zoranu Mamiću, Damiru Vrbanoviću te porezniku Milanu Pernaru. Mamićeva je obrana, naime, zatražila dodatni rok da prouči njegov nalaz i mišljenje o dokumentima pronađenima na računalu, zaplijenjenom svojedobno u Dinamu.

- Nalaz vještaka dobili smo u petak u podne pa nismo imali dovoljno vremena proučiti ga i pripremiti se za ispitivanje vještaka – rekao je odvjetnik Ivan Stanić.

Usprotivio se tome tužitelj Sven Mišković, ističući kako se radi o svega deset stranica materijala, i to pretežito tabela, a ne teksta.

- Usto, zadatak je utvrditi nastanak određenih dokumenata i odgovaraju li dokumenti u spisu dokumentima na računalu, za što nije nužno posebno vrijeme za pripremu – naveo je Mišković. Umjesto traženih osam dana, sudac je Darko Krušlin obranama na koncu odobrio dodatni rok od dva dana, dakle do srijede.

Zdravko Mamić
1/8

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
13:16 19.03.2018.

Tika taka!

ST
Stipan
15:14 19.03.2018.

U ludaru sa ovim psihopatom.

Avatar javorko
javorko
14:21 19.03.2018.

mamic mislim da ti nisi skuzio ti trebas upasti i sta ubosti..pogledaj si zemljaka bandica pohapao sve sta se može svima se ceri u facuu..on je komunista a ti nisi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije