Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zdravka Grđan najavila kandidaturu za gradonačelnicu Varaždina

Grđan ističe kako su djela, a ne riječi, jedini kriterij osiguranja kvalitete i pokazatelj tko je što i kako učinio
17. siječnja 2021. u 17:43 2 komentara 768 prikaza
Foto: YouTube

Zdravka Grđan, ravnateljica Druge gimnazije Varaždin i savjetnica varaždinskog župana za pripremu razvojnih i projektnih strategija u društvenoj djelatnosti, objavila je u nedjelju kandidaturu za gradonačelnicu Varaždina.

LOKALNI IZBORI Šišljagić najavio kandidaturu: 'Ne mogu pasivno promatrati propadanje Osijeka'

Zdravka Grđan kandidaturu je najavila videom na YouTube kanalu u kojem ističe kako je „duboko svjesna nepovjerenja u politiku” te konstatirala „da su nas mnogi razočarali” te se upravo zbog toga, ali i zbog ljudi koji su joj, kako kaže, svih ovih godina davali stručno i ljudsko povjerenje, odlučila kandidirati.

Grđan ističe kako su djela, a ne riječi, jedini kriterij osiguranja kvalitete i pokazatelj tko je što i kako učinio.

„Varaždin mora ponovno biti političko i diplomatsko regionalno središte, predvodnik i uzor. Tražim ljude za ljude i želim grad koji poznaje svoju vrijednost, a to su uvijek i jedino ljudi”, ističe Grđan u videu.

HRVOJE HORVAT Kerum i Bandić s novim kandidaturama opasniji su od korone

Inače, 40-godišnja Zdravka Grđan profesorica je pedagogije i njemačkog jezika i književnosti, a od 2010. godine ravnateljica je Druge gimnazije Varaždin. Savjetnica je župana Varaždinske županije za pripremu razvojnih i projektnih strategija u društvenoj djelatnosti te voditeljica Centra izvrsnosti za nacionalnu povijest. Završila je i Diplomatsku akademiju - jednogodišnji stručni diplomatski studij u akademskoj godini 2017./18. pri Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, a dobitnica je nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja za doprinos razvoju kvalitete odgojno-obrazovnog sustava Republike Hrvatske kroz iznimno zalaganje i profesionalizam s ciljem omogućavanja kvalitetnog obrazovanja učenicima.

Hrvatski ratni brod nove generacije
STOŽERNI BROD HRM-a
Ekskluzivno: Kako će izgledati hrvatski ratni brod nove generacije
Rovinj: U Grand Park Hotelu održan 8. Susret guvernera i bankara
ZA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE
HUB otvorio natječaj za programe financijske pismenosti: Nagrade do 10.000 kuna
  • hegedus:

    Trebalo bi ju onda pitati i po kojem se ključu zapošljavaju na 2. gimnaziji? Recimo imaš natječaj, pa nazove Čačić i jasno je tko je glavni kandidat za posao...

  • creggan:

    Baš mi se gleda Muppet show.