Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONSTRUKTOR

Žderić obišao opožarenu zgradu, još se ne zna visina štete

Konstruktor
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
11.08.2014.
u 12:30

Neslužbeno se govori kako je konstrukcija ipak ostala čitava

Požar, koji je u nedjelju u 19.50 sati buknuo u skladištu Konstruktora u splitskom predgrađu Sirobuja i gustim crnim dimom koji je sukljao uznemirio brojne Splićane koji su nazivali 911, vatrogasci su ugasili za par sati, koliko je bilo dovoljno da izgori sve što je bilo unutar skladišta.

Još nije poznat stupanj oštećenja zgrade, ali neslužbeno se govori kako je konstrukcija ipak ostala čitava. Unutar skladišta nalazile su se zapaljive tekućine, boje, gume, maziva, razne kemikalije...

Željko Žderić, direktor Konstruktora, u ponedjeljak prije podne obišao je opožareno skladište, ali nije želio kalkulirati o visini štete, s obzirom na to da je očevid još bio u tijeku pa nije ni mogao ući u prostor. Sazvao je sastanak Uprave društva i poslovođa skladišta koje, inače, ima i zaštitarsku službu. Nakon što se obavi očevid i utvrdi uzrok požara mogu pristupiti u prostor i započeti s internom istragom.

>> Eksplozije kemikalija u skladištu Konstruktora uznemirile Splićane

>> Dogovora sa Žderićem nema, štrajk u Konstruktoru se nastavlja

Komentara 1

Avatar pf
pf
13:12 11.08.2014.

Kada nestane love, onda HDZ-ovci kradu šljunak sa nasipa ili naplačuju štetu od osiguranja. Domorodne hrvatine zanima uvijek i samo lova. Prije rata nisu imali ništa. Sve što imaju dali su im komunisti ili su ukrali. Žderić ?? Prezime sve govori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije