Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA PRVA PRESUDA PO OPTUŽNICI EPPO-a
Povratak na članak

Zbog zloporabe EU fondova bivši slovački gradonačelnik uvjetno osuđen na tri godine

Inače, EPPO je u skoro pola godine svog postojanja, odnosno od 1. lipnja do 1. listopada registrirao 1340 predmeta, u kojima je pokrenuto 430 istraga s potencijalnom štetom od gotovo sedam milijardi eura.

Komentari 2

DU
Deleted user
16:53 25.11.2021.

Cilj ulaska u EU je bio sisanje love preko svojih firmica elita na vlasti,a manje briga za standard građana.Ali,ionako je to sve poznato.Jedino ne znamo koliko će strojevi za izradu eura još izdržati.

VL
FR
franc251
10:05 25.11.2021.

Sa EU nema "vamo, tamo". Dobro da istražuju Žalac pa će se vidjeti ima li išta iza toga ili samo jedna u nizu "afera" iz ud.... kuhinje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.