Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka suda
Povratak na članak

Zbog zastare obustavljen postupak protiv Ante Jelavića

Jelavića se teretilo za zloporabu položaja i ratno profiterstvo, a sud se pozvao i na odluku Ustavnog suda u slučaju Ive Sanadera

Komentari 4

OB
ObrenM
09:33 14.04.2017.

Pravedni hrvatski zakoni daju mogucnost najogavnijim nedjelima da poslije 5-6 godina dodju u zastaru,a najbenigniji dugovi tipa teleoperatori nikad ne zastarijevaju.Na isisavanju zadnjeg novca najpotrebitijim mozemo biti zahvalni Masonu Hanzekovicu i Orsatu Miljenicu.Dosta je da svako 2 godine ovrhovoditelji ponovo aktiviraju ovrhu ovrseniku pa zastare nema do Sudnjeg dana.Sve vlade to znaju,ali radi lakomosti nista ne mijenjaju.Kako mozemo voliti ovakovu"vlast"?

VL
BO
boovuu
13:04 10.02.2018.

kad će protiv mesića biti podignuta tužba za ratno profiterstvo. novac dijaspore namjenjen kupnji oružja za obranu RH zadržao je za sebe i svoju obitelj. udbaši ne podliježutužbama za ratno profiterstvo?

VL
AV
AVIM
07:17 14.04.2017.

Ako si neka ,,Faca,,lako se desi ,,neka zastara,,ili ,,propust u istrazi,,i eto slobode.Malim ljudima nema zastare

VL
IC
Icek53
08:11 14.04.2017.

Jureh.Nastavlja se to i dalje.Samo manje igraca je ukljuceno u to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.