Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napetosti
Povratak na članak

Zbog vježbi SAD-a i Južne Koreje Sjeverna Koreja prijeti ratom

Iz Južne Koreje poručili su da su vježbe isključivo obrambenog karaktera, no Sjeverna Koreja nazvala je vježbe neoprostivim prekršajem i pokušajem izazivanja rata, a u medijima su objavili da su spremni odgovoriti na prijetnje.

Komentari 10

TO
Toni50
11:28 27.02.2012.

Dmokratski naslov glasi za čitaoce ; Zbog vježbi SAD-a i Južne Koreje, koji neprijete nego pucaju. Sjeverna Koreja prijeti ratom; kako prijete stisnitom šakom ili mahanjem rukom ? Možda i tako prijete ako nas opet napadnete branit čemo se... jeli... jeli riječ zaista o Koreji ili je nerviranje Kine ( pucat ratovat čemo u tvome predgrađu a možda i atomske malo dođu u pitanje bitno je daleko od nas a interesantno za vas ( kao Kuba kao kuga!) Razmislite dali če te se i dalje suprostavlja napadu rasturanju uništenju Sirije koja je tako bliu susjed Izraelu ili če te prestati vi i vaš Veto eto pomislio bi netko !

VL
PA
patria
11:44 27.02.2012.

Tko njih još ozbiljno shvaća. Oni svako malo prijete ratom, njihova uobičajena propagandna praksa. Hrabrost im daje samo naslonjenost na Kinu bez koje bi taj mračni režim nestao još 1950., a oni čak i Kinezima idu na živce. Kada bii taj rat zaista opet otvoreno izbio, onda bi Sjeverna Koreja i njena vojna sila nestali u roku maksimalno tri tjedna.

VL
AA
aabbcc
12:36 27.02.2012.

. . Nigdje nije lako narodu biti pod tudjom cizmom ! Zato pozelimo slobodu i neovisnost ........ svim porobljenim narodima .

VL
ZA
zagrebHR
15:53 27.02.2012.

to je vec uobicajeno da Sjeverna koreja prijeti ratom ali jasno je da je to sve blefiranje i taj rezim s vremena na vrijeme blefira tako da ih se vec odavno ne shvaca ozbiljno, inace Sjeverna koreaja nalazi se na listi tzv. osovina zla, Irak, Iran, Sj. koreja, Irak je rijesen a sad je na redu Iran, tako da se sad sve pokrece oko Irana kako su odlucile globalisticke struktture koje upravljaju Rothschild grupa i Bilderberg grupa, kad te strukture u buducnosti donesu odluku da se srusi rezim u Sj. koreji onda ce i taj rezim bit srusen

VL
ST
Startrack
06:50 28.02.2012.

Ne postoje nikakvi Rotshildi ni Bilderberg grupa. To su samo budalastine koje prosipate na ovom forumu. Ja te budalastine nisam nigdje drugo vidio.

VL
FO
Folirant
09:47 28.02.2012.

Izgleda da mladi vodja hoce da se pokaze samo mislim da je udario na krivu adresu.Na zalost.

VL
OB
-obrisani-
10:25 28.02.2012.

Pošaljimo im Severinu. Zaboraviti će na vanjsku politiku

VL
PA
padobranacn
10:27 28.02.2012.

Nemojte zaboraviti da Sjeverna Koreja ima nuklearno oruzje.. i dobro je sto jos ima drzava poput Rusije, Kine, i nekih manjih koje nisu talac Americke politike..

VL
OB
-obrisani-
12:12 28.02.2012.

27.02.2012. u 15:53h hunter211 je napisao/la: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kako prije ne napadnu S Koreju nego Iran jer S Koreja ima atomsko naoružanje? Zato što S Koreja nema nafte, a Iran je pun nafte !

VL
MI
mikac61
18:36 28.02.2012.

Ne vjerujem ja da \'mladi vodja\" uopce vodi tu zemlju nakon oceve smrti,skolovao se u Switzerland-u,gleda americku TV i slusa americku muziku...Tamo neko drugi konce vuce,On jednostavno nije dorastao jednoj takvoj situaciji u cijelini .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.