Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENI REZULTATI
Povratak na članak

DIP objavio tko sve ulazi u Sabor, izbori se ponavljaju na dva biračka mjesta

U Raši u VIII. izbornoj jedinici dopustilo se glasovanje osobama koje nisu na popisu birača, a u Stockholmu je jedan birač dobio dva lisitća

Komentari 3

DU
Deleted user
16:43 06.07.2020.

Nadam se da bude drugi biracki odbor u Raši i da ce ih se iskljuciti iz buducih vodenja bilo kakvih izbora. Kako je uopce moguce da se tako nesto dopusta, ono, a eto dogodilo se...

VL
GA
Galebzeleni
16:31 06.07.2020.

Klasicni HDZ vec 25 godina. Uvijek neka drama s listicima. Mafija u birackim odborima

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
16:01 06.07.2020.

Ovaj koji je znao što čini, bi trebao snositi posljedice zbog kasnijeg formiranja vlade, u ne baš sjajnoj ekonomski i zdravstveno gledano, situaciji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.