Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALKOHOL I ORUŽJE

Zbog verbalnog sukoba pijani sin majci prijetio rušenjem kuće

mina
Dragutin Šantoši
02.12.2009.
u 08:58

S. Š. (44) bio je pod utjecajem 1,53 promila alkohola u krvi kada je otišao u poljski zahod po skrivenu tromblonsku kumulativnu minu kojom je majci zaprijetio da će joj raznijeti kuću.

VIROVITICA – Narušeni obiteljski odnosi i alkohol zamalo su utorak završili kobno za 72-godišnju E. Š. kojoj je sin S. Š. (44) došao pred kuću noseći u ruci tromblonsku kumulativnu minu.

Prije toga njegova majka posvađala se sa 32-godišnjom A. M. , a nakon što je čuo za taj verbalni sukob, S. Š., koji je bio pod utjecajem 1,53 promila alkohola u krvi, otišao je u poljski zahod po skrivenu tromblonsku kumulativnu minu kojom je majci zaprijetio da će joj raznijeti kuću.

Srećom, pijani sin se smirio, ali je o svemu obaviještena policija kojoj je S. Š. dragovoljno predao kumulativnu tromblonsku minu, a pretragom njegovih prostorija na temelju sudskog naloga policija je pronašla i tri komada različitog streljiva koje mu je oduzeto.

Zbog nasilničkog ponašanja i prijetnje, te držanja nedozvoljenih eksplozivnih stvari, protiv S. Š. policija je podnijela kaznenu prijavu.

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Mladen Miletić
10:12 02.12.2009.

Stara ako nedaš zadnju lovu za pijaču , zna se kakom mi branitelji riješavamo to... Jaka država kod nekih idu doma u stanove provaljivati jel ima golu sedamnajstogodišnjakinju u komputeru a \"branitelji\" drže vjerovatno i tenkove po dvorištima !

OB
-obrisani-
12:36 02.12.2009.

Tak ti je to kad branitelji dragovoljno naviknu da brane tudje kao svoje!

HE
hellbani
07:02 03.12.2009.

mogel je bolje iskoristit te bombe, tamo kod sabora, markov trg,itd :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije