Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod jastrebarskog

Zbog umora sletio s ceste s jednogodišnjim blizankama u autu

policija
Arhiva VL/PIXSELL
31.05.2010.
u 13:06

Vozač i djevojčice lakše su ozlijeđeni, a suvozačica iz ford mondea teško je ozlijeđena u nesreći koja se dogodila jučer oko 14 sati.

Suvozačica G. K. (33) teško je ozlijeđena kod Jastrebarskog u nedjelju poslije 14 sati kada je njezin suprug I. K. (31) zbog umora sletio ford mondeom s autoceste A1. Vozač i jednogodišnje blizanke prošli su s lakšim ozljedama.

Vozač je prvo udario u znak i stupić, no automobil se nastavio kretati te je udario u metalnu ogradu, prevrnuo se na krov te udario i u žičanu ogradu, prenose 24sata.

U nesreći je teško ozlijeđena suvozačica G. K. (33), a vozač i jednogodišnje blizanke lakše su ozlijeđeni. Prevezli su ih u karlovačku bolnicu. Policija je utvrdila da vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

 

Komentara 3

X2
xychhr-200
13:21 31.05.2010.

Policija ja utvrdila da vozač nije bio pijan. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola. =================================================== Pa dajte se, novinari, naučite jednom pisati... a ne da u jednom tekstu po 5-6 puta ponavljate jedno te isto... i to svakodnevno i u u skoro svim člancima. Hvala..!!!

TU
Tupislav
13:49 31.05.2010.

:(•!•):

MO
mozel
09:20 01.06.2010.

Covjek je vozio ali je bio preumoran vozio je sigurno vise od pola sata i od jakog umora udario u metalni znak te se odbio od njega i udario u metalnu ogradu i prevrnuo se.Policija je utvrdila da nije bio pod alkoholom.Jeli vozac vozio pod uvjetoima ceste i odredene brzine.Jeli vozac imao ispravno vozilo,jeli vozac imao odgovarajuce gume na svome vozilu ? jos nigdje nisam procitao u saobracajnim udesima da je policija ustanovila zbog cega se je desio udes,ali ja osobno smatram da se vozi 50 % neispravnih vozila pa neispravno vozilo zamjeni cak i umorom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije