Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubijena 47-godišnjakinja

Zbog ubojstva u Krku uhićen 46-godišnji Nijemac, obdukcijom se utvrđuje uzrok smrti

Krk: Zgrada u kojoj je pronađena ubijena žena
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
28.07.2021.
u 16:02

Policija je primila dojavu o pronađenom tijelu žene u utorak oko 18,45 sati u apartmanu u vlasništvu njemačke državljanke

Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je u srijedu da je uhićen i priveden 46-godišnji njemački državljanin, kojeg se sumnjiči za ubojstvo 47-godišnje njemačke državljanke u Krku. 

Policija je primila dojavu o pronađenom tijelu žene u utorak oko 18,45 sati u apartmanu u vlasništvu njemačke državljanke. Očevidom, kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika, utvrđeno je da je riječ o 47-godišnjoj njemačkoj državljanki, javila je policija.

Prema nalogu zamjenice ŽDO tijelo žene je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti.

Još nije poznato kad se ubojstvo dogodilo, kao i druge okolnosti ovog slučaja. U tijeku je kriminalističko istraživanje. 

Prema izjavama susjeda i vlasnika apartmana, privedeni muškarac je partner ubijene žene.

VIDEO Pelješki most kroz fotografije od početka do kraja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije