Naslovnica Vijesti Crna kronika

Zbog trovanja gljivama troje ljudi s Visa prevezeno u splitski KBC

Poziv je Županijskom centru 112 u petak, nešto iza 21sat uputio liječnik s Hitne pomoći Vis. Dvoje slovenskih državljana i jedan hrvatski imali su tegoba nakon što su konzumirali gljive
23. listopada 2010. u 12:12 3 komentara 9 prikaza
helikopter
Foto: AFP

VIS - Zbog trovanja gljivama u petak u 22.30 minuta helkopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s Visa u Kliničku bolnicu Split su prebačene tri osobe - muškarac i žena slovenski državljani i jedan hrvatski državljanin.
Poziv u Centar 112 upućen je iz Hitne pomoći Vis oko 21 sat.
Riječ je o mlađim ljudima, koji su nakon liječničke intervencije stabilno. Nisu u životnoj opasnosti. Nije poznato kakve su gljive konzumirali.
u petak tijekom jutra, nešto iza 9 sati, Županijski centar 112 Split primio je još jedan zahtjev za hitan medicinski prijevoz pacijenta s otoka Visa za KBC Split, a 20-ak minuta kasnije i s Hvara. Prijevoz oba pacijenta realiziran je istim letom, helikopterom HRZ-a u vremenu od 09.20 do 10 sati. (sv)

Zbog trovanja gljivama u petak u 22.30 minuta helkopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s Visa u Kliničku bolnicu Split su prebačene tri osobe - muškarac i žena slovenski državljani i jedan hrvatski državljanin.Poziv u Centar 112 upućen je iz Hitne pomoći Vis oko 21 sat. Riječ je o mlađim ljudima, koji su nakon liječničke intervencije stabilno. Nisu u životnoj opasnosti. Nije poznato kakve su gljive konzumirali.

U petak tijekom jutra, nešto iza 9 sati, Županijski centar 112 Split primio je još jedan zahtjev za hitan medicinski prijevoz pacijenta s otoka Visa za KBC Split, a 20-ak minuta kasnije i s Hvara. Prijevoz oba pacijenta realiziran je istim letom, helikopterom HRZ-a u vremenu od 09.20 do 10 sati. 

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Ovi slovenci samo rade pizdarije po hrvatskoj! Nego, znate koje su zadnje rijeci pravog uzivaoca u gljivama? \"Uh, ovu vrstu ne poznam!\"

  • gromCH:

    helkopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva..................................................ZA SPASAVANJE KORISTIMO VOJNE HELKOPTERE,TREBA DA IMAMO LAKSE I PUNO JEFTINIJE KOJI SU BAS NAMJENJENI ZA TAKVE STVARI.............

  • demokršćanin:

    SLOVENCI I GLJIVE! Kada se pojave gljive,skupine Slovenaca nagrnu u šume na otoku Krku i poberu sve što se može pobrati.Mislio sam da je to samo na Krku,ali evo \"europljana\" i na drugim otocima.Što bi se dogodilo da se Hrvati ... prikaži još!i u skupinama pojave u slovenskim šumama sa istom nakanom.Mislim da bi to izazvalo međudržavni spor,pa ih čak i zagrljaji i poljupci premijera dviju susjednih država ne bi spasilo.