Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal na ruđeru
Povratak na članak

Zbog sumnjivog trošenja novca zaposlila sam internog revizora

Nakon što je Večernji list objavio nalaze Porezne uprave prema kojima Institut Ruđer Bošković državi duguje 7,5 milijuna kuna poreza i doprinosa na plaće (s kamatama), reagirala je i ravnateljica Instituta Danica Ramljak

Komentari 7

Avatar mmelcic
mmelcic
06:47 13.12.2011.

Lisica cijelu noć kokoši čuvala! Za Danicom Ramljak se vuku repovi nepokrivenih čekova iz SAD i neplaćenih doprinosa zaposlenima u njenoj privatnoj firmi u Hrvatskoj. O znanstvenom doprinosu nećemo govoriti jer je očigledno nebitan.

VL
TI
tirkizna
09:23 13.12.2011.

Poznato je da ova gospođa putuje na račun Ruđera na sve moguće svjetske skupove i obilaske, koji su potpuno nepotrebni za funkciju na kojoj se trenutno nalazi. Unutrašnja revizija? A zašto ne međunarodna revizija, kao i međunarodna recenzija za znanstvene radove?

VL
NE
Nepokolebljiv
17:28 13.12.2011.

Divno da su se odmah javili \"dusobriznici\" skrecuci pozornost na navodno ovakove ili onakove nepravilnosti iz prakse gde. Ramljak jedino mi u tim komentarima nedostaje bilo kakovo objasnjenje o nepravilnostima na koje je ta gospoda usmjerila i koja su potvrdena pregledima drzavnih poreznjaka. Izgleda da netko zeli dignuti prasinu diskreditirati gdu. Ramljak nebi li tima sakrili svoj lopovluk i KRADU novca koji bi trebao pripasti hrvatskom narodu. Sramite se!

VL
NE
Nepokolebljiv
17:33 13.12.2011.

@mmelcic Da li dobro razumijem vas komentar da ukoliko netko doprinosi znanosti onda ima James Bond-ovsku licencu ooRemetinec za kradu i prevaru? Vjerujem da u Hrvatskoj ima puno znanstvenika koji nisu lopovi i oni sigurno nisu sretni na vasu vrstu prekse u znanstvenom doprinosu.

VL
MA
margaritas
08:04 14.12.2011.

kad znanstvenici peru lovu preko studentskih ugovora svoje djece to nije kriminal

VL
DU
Deleted user
22:19 16.12.2011.

Jejejeje,,,još je Franjo Tuđman za nju rekao da je \'najpametnija hrvatica\'...hadzeovka znači...meni dost.

VL
OB
-obrisani-
20:46 17.12.2011.

tirkizna, onaj koji ih financira neka ih i kontorlira- a glede međunarodnih recenzija za znanstvene radove- pokušao je progurati Radman - oni mišljenje mi lovu, e ne bu išlo,!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.