Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udaljen iz službe

Zbog sumnje da je primio 500 kuna mita, protiv policajca podignuta kaznena prijava

policajac
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
11.01.2018.
u 12:14

Policajca se sumnjiči da je u Glini, 22. i 23. prosinca prošle godine, od 65-godišnjeg muškarca tražio novac u zamjenu da ga ne bi procesuirao za kazneno djelo

Protiv policijskog službenika Policijske uprave sisačko-moslavačke podnesena je kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo primanja mita. 

Policajca se sumnjiči da je u Glini, 22. i 23. prosinca prošle godine, od 65-godišnjeg muškarca tražio novac u zamjenu da ga ne bi procesuirao za kazneno djelo ili prekršaj te mu je muškarac dao 500 kuna

Kriminalističko istraživanje je provedeno u koordinaciji s USKOK-om i završeno je podizanjem kaznene prijave dok je policijski službenik, zbog postojanja osnovane sumnje na počinjenje teže povrede službene dužnosti, udaljen iz službe do okončanja disciplinskog postupka.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
18:25 11.01.2018.

Dok sam ja radio ( opčina,porezna uprava ) mito je bilo obvezno sredstvo plaćanja

AN
androandro
22:13 11.01.2018.

Sta se to zbiva u Hrvatskoj. Zar vise ne mozes "posteno platiti" policajcu, da te pusti. Ha ha ha. Svi turisti, koji su godinama i godinama odlazili u Hrvatsku na more znali su kolika je kazna za saobracajni prekrsaj. 300 kuna na sjediste. Moram odmah obavijestiti svog susjeda Fritza, da to vise ne ide. Ako sad idu kazne po zakonu, poskupjet ce hrvatsko more.

Avatar ivek
ivek
20:46 12.01.2018.

mito je bolets bogati,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije