Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osječki studenti
Povratak na članak

'Zbog sukoba interesa ministra Kujundžića, naše diplome nisu priznate u Hrvatskoj'

Studenti medicinsko laboratorijske dijagnostike su na nogama...

Komentari 5

TR
tratincica68
15:05 04.04.2018.

najbolje ukinit cilu vladu da je nema i ne postoji.bilo bi nam bolje

VL
FT
feel_the_coruption
14:44 04.04.2018.

Kujundžić je hrvatski ministar i plenkijeva moralna vertikala, inače čovjek kojega vlastiti kolege iz hdz-a optužuju za dezerterstvo...dezerterska vlada

VL
Avatar Retardo
Retardo
15:16 04.04.2018.

A di ste vi bili 1991. dok je ministar Kujundžić von Malomudi bijo u Njemačkoj, ha?

VL
DA
dalibor32
11:01 05.04.2018.

Bez uvrede to je večernja škola, a ne neki fakultet. Osobno poznam ljude koji su to završili. Izlazili su s posla i završavali. Nitko nije pao ni ispit, a kamoli godinu. To su neki osnovali fakultet da bi predavali i pokupili novce. A izjavljivali da su studenti med.biokemije uhljebi i da oni imaju širi dijapazon djelatnosti koji mogu obavljati je više nego smiješno. Poznato je da med.biokemiju u Zg upisuju đaci s najvišim prosjekom na drž.maturi (4,81 mislim da je bilo 2015 god). Reći da su oni uhljebi i politički podobni je više nego sramotno i bezobrazno. Osobno bih volio znati prosjek tih studenata s drž.mature te njihove reference (koju su školu završili te s kojim prosjekom itd; posebno ove najglasnije, obično su to oni koji ništa drugo ne mogu pa tako malo prosvjeduju, pričaju populisticke priče itd da bih se vidjelo; ljudi koji nisu niti mogu nešto postići u svom životu). Danas je normalno da svako selo ima fakultet, da svi studiraju, da sva djeca u osnovnoj školi prolaze s 5 (preko 50% razreda).....jadno i bijedno.

VL
ZA
zarac
17:08 04.04.2018.

U drugim vijestima: Croatia Airlines uvodi redovite tjedne linije za Dublin.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.