Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propust

HRT se ispričao zbog sporne izjave o Tamari Laptoš

Tamara Laptoš
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
23.04.2014.
u 23:20

– Svima koji su spomenutu rečenicu shvatili diskriminirajuće, mi se ispričavamo jer nam ni na koji način nije bila namjera ikoga uvrijediti

HRT se u današnjem trećem Dnevniku ispričao Tamari Laptoš, ravnateljici USKOK-a i svima koje je uvrijedila rečenica kako je ona kao neudana 43-godišnjakinja bez djece idealna osoba za tu funkciju. Ta je tvrdnja iznesena u prilogu emitiranom 16. travnja.

 – Svima koji su spomenutu rečenicu shvatili diskriminirajuće, mi se ispričavamo jer nam ni na koji način nije bila namjera ikoga uvrijediti – rekla je Tatjana Munižaba, urednica i voditeljica Dnevnika i dodala kako je bila riječ o propustu, a ne namjeri.

>> Tamara Laptoš imenovana ravnateljicom USKOK-a

Ključne riječi

Komentara 9

WA
walti
07:22 24.04.2014.

munizabica komunisticko kopile

DU
Deleted user
08:01 24.04.2014.

Kakav to sklop razmišljanja postoji u glavi Munižabe i HRT-a, da im može pasti na pamet da javnu izreknu takav oduran komentar? Sram ih bilo!

OB
Objektivno...
07:46 24.04.2014.

E sad jel to uvreda, kleveta ili sramoćenje? Ako je sve ovo istina, onda je u pitanju sramoćenje. Kojega navodno više neće biti u KZ. Ako nije bilo namjere, onda nije ni kleveta jer kleveta se ne može počiniti nehajem. Uvreda...? Neka gospođa Tamara samo radi svoj posao kako treba, a ostalo je manje bitno.... Samo neka ne radi 24/7/365 kao ministar Jovan Ović jer će prebrzo sagorjeti... Koliko znam i gosp. Bajić je po jednom od ovih privatnih kriterija bio idealan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije