Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opravdano ili?

Zbog snimke iz spavaće sobe novinarka dobila 'po nosu' od šefova

Emma Vardy
Foto: Screenshot
28.04.2020.
u 11:26

Reporterka BBC-a Emma Vardy našla se u parodiji koju je snimio nogometni klub njezinog dečka, no to se nije svidjelo njezinim šefovima

Novinarka BBC-a iz Irske, Emma Vardy, dobila je 'po nosu' od svojih šefova nakon što se pojavila u parodiji na pjesmu Queena 'I Want to Break Free', a u kojoj glumi seksualnu scenu sa svojim dečkom Aaronom Adamsom.

Video su napravili njezin dečko i prijatelji iz njegovog amaterskog nogometnog kluba, a kako bi sakupili novac za tamošnju Nacionalnu zdravstvenu službu u borbi protiv koronavirusa.

No, snimka na kojoj novinarka pjeva dok je njezin dečko iznad nje nije se svidjela šefovima u BBC-ju pa su tražili da je se ukloni, a poslali su i e-mail svojim zaposlenicima da pripaze što objavljuju na društvenim mrežama.

 

Video je objavljen na profilu nogometnog kluba i novinarkinog dečka s naslovom 'Evo ga. Četiri tjedna izolacije... bez nogometa i evo što se dogodi'.  No, ta verzija videa je obrisana, a u novoj nema komične scene iz spavaće sobe.

Ključne riječi

Komentara 3

DI
dalibor.ivkovic0704
22:05 29.04.2020.

Zar je tako loše pjevala?

ST
Stipan
18:25 28.04.2020.

Šefovi znaju kako ona izgleda u spavaćoj sobi!

Avatar SarahCJ88
SarahCJ88
12:04 28.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.k­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije