Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Karamarko
Povratak na članak

'Zbog silovanja zakona i Ostojić i Milanović trebali bi dati ostavku'

Vlada je već po četvrti, peti put u sukobu s Ustavnim sudom, smatra Karamarko.

Komentari 24

Avatar žič
žič
11:35 21.12.2013.

bi oni dali ostavku da nije tak velika plaća i da nemaju takve privilegije na raćun građana ove napačene države....

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
11:45 21.12.2013.

... zbog "silovanja" građana a posebno svjetonazorskog nasilja trebali bi crveni nestati zauvijek sa domovinske političke scene ... no to ne ovisi o njima već nama ... strava ...

VL
Avatar Carrera
Carrera
12:27 21.12.2013.

ostojić i milanović bi trebali dati ostavku ne samo radi silovanja zakona, već prvenstveno radi lošeg vođenja države. sad je nažalost već sasvim jasno da ovim načinom vođenja države mi tonemo sve dublje u krizu i da ova vlada nema ni znanja niti sposobnosti da nas izvuče iz ove teške situacije. prijevremeni izbori su jedino rješenje, sad i ja to polako shvaćam.

VL
KR
KroničarHr
12:14 21.12.2013.

"Nakon takvog gafa nepoznavanja i silovanja zakona, a vezano uz propisivanje radne obveze liječnicima, ne samo ministar Rajko Ostojić nego i premijer Zoran Milanović trebali bi dati ostavku. Vlada je već po četvrti, peti put u sukobu s Ustavnim sudom - smatra Karamarko." Koja bijedna oporba, koja neviđena nekompetencija, koji strašan nedostatak u analizi svakodnevnih događaja i izostanak svake političke i državničke kompetencije!? Stvarno se čovjek mora pitati, je li ovo slučajno, je li moguće da lider najvažnije i jedine realne političke opcije koja može uzeti državnu vlast ovoj kamarili toliko ne zna, je li moguće da nikada nije čuo za mogućnost okupiti suradnike koji bar ponešto znaju, je li moguće da smo imali ingenerig iz sjena za preuzimanje HDZ-a kako bi poredak uništavanje ove zemlje ostao nedirnut u svakome slučaju. On antiustavni postupak i izravno kršenje ljudskih prava tisućama liječnika i medicinskoga osoblja u Hrvatskoj, sve to prisilom države i zloupotrebom državnih sredstava represije naziva "silovanjem" zakona i sličnim nebulozama! Umjesto da odmah najoštrije zatraži od predsjednika države izvršavanje svojih Ustavnih obaveza i prisege, da pokrene sve moguće mehanizme automatske smjene vlade koja je to učinila - samo konstatira stanje! Stvarno jadno, bijedno, otužno, nezrelo ili - namjerno smišljeno za održavanje zajedničkoga poretka! Ovo je prešlo sve granice dobroga ukusa i elementarne političke kulture!

VL
LO
lokun
15:12 21.12.2013.

Hrvatsku upropaštava trenutna vlast vraćajući nas u mračna vremena četrdesetih pedesetih

VL
DU
Deleted user
11:49 21.12.2013.

Zbo čega bi ta dvojica dala ostavku? Nečuveno! Pa oni su naši usrećitelji. Što onda ako su malo postupili mimo zakona! Njihov vođa i učitelj, bravar Joža kumrovečki, još 1972. je izjvio da nije potrebno pridržavati se zakona kao pijan plota.

VL
Avatar comparator
comparator
17:35 21.12.2013.

Ma ne nije vrijeme . narod mora sam tražiti nove izbore jer bi inače sve izgledalo kao rušenje ove vlasti. Narod mora trpjeti ono što si je zakuhao na izborima a osim toga toliko su željeli "popraviti "demokraciju ,standard i vratiti ukradeno pa nek sad vračaju. Narod ima mogućnost demonstracija ili referenduma pa nek lijepo kaže što želi ali mora jednom shvatiti koja je cijena rada stvaranja i države. Država ima svoje atribute koji se u demokraciji moraju poštivati pa makar i po cijenu standarda.

VL
MA
maksma
14:50 21.12.2013.

Sve je to dogovor Karamarka i Milanovića. Samo nek Milanović i dalje dere po svemu , a Karamarko će vikati ostavka bez konkretnih poteza.I tako vrijeme prolazi , oni primaju dobre plaće cca.40000 kn mjesečno a nacija tone u siromaštvo i bijedu , posla nema , sve se reže. To više ne prolazi dosta je više smjena na vlasti 2 stranke po dogovoru. Vrijeme je odavno prošlo da i jedni i drugi učinite uslugu građanima i ne pojavljujete se. Ima u ovoj državi još poštenih ,časnih i stručnih domoljuba koji će raditi za dobrobit svih nas.Ovo je farsa.

VL
ST
stevica
12:10 21.12.2013.

Kad se javi ovaj za cijeg mandata je izvrsena najveca pljacka u povijesti hrvatske,za cijeg mandata su svi kriminalci balkana imali hrvatsku putovnicu(izmedju ostalih i sam karadjic), za cijeg mandata su se nosale crne i plave vrece pune opljackanog novca, za cijeg mandata su svi dobivali falsifikovane diplome, a on o nicemu nije imao pojma . Neki dan na sudjenju senaderu,njegov policajac ga direktno povezuje sa aferom ,, kamioni,,. A on i dalje prica protiv drugih ,pljuje po svima a on ,, zlatan ,,.

VL
Avatar mousemiki
mousemiki
13:17 21.12.2013.

tragično i istinito,možemo na vlast birati samo dvije klike:lopove i muljatore ili nesposobne i muljatore

VL
PI
pinokio68
14:38 21.12.2013.

Ovaj covjek je grozan i kao pojava a isto tako kao politicar.Dok je bio ministar policije hrvatskoj je ucnjena ogromna steta u mnogim segmentima.Svakim istupom blamira samog sebe.Osobno mislim , kad ga vidim ne da sam razocarana vec me hvata bojazn da ovakav covjek bez ikakvih ljudskih i moralnih kvaliteta zeli da vodi zemlju.Zar je hrvatska spala na nacinaliste i one koji za sebe kazu da nisu antifasisti.Sto su, nije tesko pogoditi.

VL
AS
asi2013
15:08 21.12.2013.

Meni nije jasno na temelju cega ministrica vanskih poslova ima onakvu vlast i autoritet, kada joj ankete prognoziraju ispod 3% glasova.

VL
DJ
drug jura
20:05 21.12.2013.

Ma kakvi izbori u dvije godine sto tiuuća ljudi su spremili na burzu, zemlju zadužili za više nego sve vlade do sada a život narodu poskupili duplo, e moj narode, moj narode

VL
Avatar -Piktor-
-Piktor-
20:26 21.12.2013.

" Silovanje zakona ". Bas me zanima kako ce se stranci valjati od smijeha na to. Law & Order is Rape for Balkaneser KARAmarko.

VL
MM
mali mate56
09:20 22.12.2013.

Davno su to trebali napraviti jer sve svoje odluke donose nasiljem protiv naroda i Ustavni sud ih uglavnom sve poništava. Dosta sile i nasilja OSTAVKA.

VL
SB
sbiki13
14:53 21.12.2013.

neznam koga su silovali tebe sigurno nisu a ti i tvoj hadeze upropastili ste ovu državu i pokrali i upropastili ovaj pošten narod fuj-----------

VL
DU
Deleted user
11:46 21.12.2013.

'Zbog silovanja zakona i Ostojić i Milanović trebali bi dati ostavku' - a ti bi crnimarko trebao doć na vlast ??? Jadni mi s takvim izborom !!!

VL
MA
Machak
11:18 21.12.2013.

Zrela i domoljubna? I to od predsjednika stranke koja je domoljubno upropastila Hrvatsku za slijedećih 20 godina??? Da imaju obraza ugasili bi stranku zauvijek!!!

VL
UM
Umjereni
12:15 21.12.2013.

Bože mili, Karamarko kao predsjednik stranke kojoj se sudi zbog gospodarskog kriminala počinjenog na štetu Republike Hrvatske, ide SDP-u spočitavati jugonostalgiju i nedostatak domoljublja. Ja se pitam da li i na koji način funkcionira mozak onih koji tu njegovu pričuu prihvaćaju i glasaju za takav hdz? I još nešto onima koji laprdaju o silovanju i svjetonazorskom nasilju "crvenih". Kad Željka Markić s 900.000 glasova nešto napravi, onda je to volja naroda. Kada sdp s koalicijskim partnerima i isto tako 900.000 glasova nešto napravi, onda je to silovanje građana. Glasači dobro znaju kakve vrijednosti zastupaju desni a kakve lijevi. Birajući lijeve, valjda podržavaju i njihove svjetonazore. Prema tome, moglo bi se dugo o tome raspravljati.

VL
DU
Deleted user
11:50 21.12.2013.

''No mi ćemo svakako predlagati da se prijevremeni izbori održe kad i izbori s Europski parlament, 25. svibnja''. Sreća da ste manjina u saboru pa ovaj idiotski prijedlog neće proć. Crnimarko pusti da se ova pokradena i napaćena zemlja maloo odmori od vašeg domoljublja i hrvatstva (čitaj pljačke) pa onda pokušajte ponovo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.