Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVAŽENA ŽALBA TUŽITELJSTVA

Zbog seksualnog zlostavljanja djeteta ipak ide iza rešetaka

Ilustracija zlostavljanja žene
Davor Puklavec/PIXSELL
22.07.2021.
u 07:23

76-godišnjaku ukinute mjere opreza te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor.

Muškarac (76), osumnjičen za spolno iskorištavanje djece, ipak je nakon žalbe tužiteljstva završio iza rešetaka. Njemu je sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu početkom srpnja  odredio mjere opreza kojima mu se zabranjuje bilo kakav kontakt ili približavanje bilo žrtvama ili svjedocima.

Tužiteljstvo koje je prethodno tražilo da se 76-godišnjaku odredi istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela, na tu se odluku žalilo. Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Karlovcu sada je tu žalbu prihvatilo, pa su 76-godišnjaku ukinute mjere opreza te mu je određen jednomjesečni istražni zatvor.  

Sumnjiči ga se da je točno neutvrđenog dana tijekom ljeta 2020.  te od početka do sredine 2021.  u svojoj obiteljskoj kući na području Karlovačke županije bludničio i spolno uznemiravao dijete koje je uz to i upoznavao s pornografijom.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
12:26 22.07.2021.

"ipak".... naše cijelo pravosuđe se može opisati riječju "ipak"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije