Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bili su zajedno 10 godina

Zbog seksističkih komentara: Talijanska premijerka rastala se od svog partnera Andree Giambruna

FILE PHOTO: Italian PM, Giorgia Meloni, meets with Dutch PM Mark Rutte in Rome
Foto: REMO CASILLI/REUTERS
1/5
20.10.2023.
u 10:30

Giambruno je voditelj informativnog programa koji emitira Mediaset, dio medijske grupe MFE u vlasništvu nasljednika pokojnog Silvija Berlusconija

 Talijanska premijerka Giorgia Meloni rekla je u petak da se rastala od svojeg partnera, televizijskog novinara Andree Giambruna, koji je zadnjih tjedana izazivao kritike zbog seksističkih komentara izrečenih u eteru.

“Moja veza s Andreom Giambrunom, koja je trajala gotovo 10 godina, ovdje završava”, napisala je Meloni na Facebooku. “Putovi su nam se već neko vrijeme razilazili i došlo je vrijeme da to priznamo”, dodala je. Par ima kćer rođenu 2016.

Giambruno je voditelj informativnog programa koji emitira Mediaset, dio medijske grupe MFE u vlasništvu nasljednika pokojnog Silvija Berlusconija, bivšeg premijera i saveznika Meloni.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: Predsjednik Joe Biden upoznao Izraelce koji su preživjeli napad Hamasa

Komentara 4

DO
DocSlav
11:42 20.10.2023.

Kako se sastali tako se i rastali... Kad se nisu vjenčali pa da se pošteno razvedu.

XA
xaron
22:41 20.10.2023.

Gdje si bio ? Nigdje. Šta si radio ? Ništa. Tipično za današnje ljude, lijeve i desne, nema tu nikakve razlike.

JW
Jim West
11:46 20.10.2023.

Desničarka, zaštitnica doživotne neraskidive veze muškarca i žene, a nije bila u braku i još ima dijete! Ogledni primjer desne ideologije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije