Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAJALA 4 SATA

Operacija na Berlusconijevu srcu prošla dobro: 'Bio sam vrlo zabrinut'

silvio berlusconi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
14.06.2016.
u 14:36

Berlusconi, 79-godišnji čelnik desnog centra i medijski magnat, primljen je u milansku bolnicu San Raffaele prošli tjedan zbog problema sa srcem

Operacija na otvorenom srcu Silvija Berlusconija prošla je dobro, izjavio je danas suradnik talijanskog milijardera i bivšeg premijera. Liječnici u rimskoj bolnici San Rafaelle četiri su sata ugrađivali nove zaliske na aorti 79-godišnjeg Berlusconija.

"Sve je u redu, sad se mogu opustiti", rekao je novinarima njegov savjetnik Gianni Letta.

I talijanska novinska agencija ANSA objavila je, pozivajući se na bolničke izvore, dobre vijesti iz Milana.

Berlusconi, 79-godišnji čelnik desnog centra i medijski magnat, primljen je u milansku bolnicu San Raffaele prošli tjedan zbog problema sa srcem.

"Bio sam vrlo zabrinut. Međutim, utješile su me mnoge poruke podrške i srdačnosti sa svih strana, čak i od tzv. političkih protivnika", napisao je on u ponedjeljak na Facebooku.

>> Suci potvrdili: Berlusconi na društveno koristan rad

>> Berlusconi: Bee Taechaubol nikada neće biti vlasnik Milana

Komentara 3

Avatar superhik74
superhik74
17:19 14.06.2016.

Berlusconi je teleportiran iz Milanske bolnice San Rafaelle gdje je primljen u Rimsku bolnicu San Rafaelle (koja ne postoji) specijalno za Vecernji list ako bi mu tamo napravili operaciju, dok je on jos bio u Milanu u bolnici San Rafaelle. Prevod je za 5 kao i jako puno drugih prepisanih clanaka VL-a. Cudi me da nisu ubacili kako ga je posjetio Putin.

RA
ranko75
07:20 15.06.2016.

Berluskoni se je zabrinuo,da nece moci kao do sada da se bavi seksom cijelu noc,ali sada je sve u redu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije