Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorenje

Zatvara se vozni trak na A7 između čvorova Orehovica i Draga

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
11.06.2019.
u 08:13

Zbog oštećenja kolnika, na državnoj cesti Jasenovac-Hrvatska Dubica zabrana je prometa za vozila iznad 15 tona.

U utorak od 7 sati, zbog radova, bit će zatvoren vozni trak na autocesti A7 između čvorova Orehovica i Draga, u oba smjera, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama.

 Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici. Ima je i na autocesti A1 između čvora Bosiljevo i tunela Krpani.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta traju radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnja, pa HAK upozorava vozače da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.
Zbog odrona na Jadranskoj magistrali između Makarske i Ploča u Podgori vozi se jednim trakom, naizmjence.

Zbog oštećenja kolnika, na državnoj cesti Jasenovac-Hrvatska Dubica zabrana je prometa za vozila iznad 15 tona.

Ključne riječi

Komentara 1

RI
ribar110
08:42 11.06.2019.

Malo previše rano,trebalo je to početkom kolovoza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije