Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladić autom sletio s ceste

Zbog prometne nesreće prekinut promet na pruzi Vinkovci - Zagreb

pu vukovarsko srijemska
PU vukovarsko-srijemska
18.08.2022.
u 13:54

Prema navodima policije 25-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu (1,86 g/kg) upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka te pri tome nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste tako da pravovremeno može zaustaviti vozilo.

Alkohol i neprilagođena brzina doveli su do prometne nesreće koja se dogodila jutros, oko 3.45 sati, u Ivankovu nedaleko od Vinkovaca. Prema navodima policije 25-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu (1,86 g/kg) upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka te pri tome nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste tako da pravovremeno može zaustaviti vozilo.

- Uslijed neprilagođene brzine automobilom je sletio s kolnika na zelenu površinu gdje je udario u metalnu odbojnu ogradu, srušio telefonski ormarić i ormarić elektro-instalacije te se zaustavio između dva kolosijeka željezničke pruge Zagreb-Tovarnik – izvijestili su iz PU Vukovarsko – srijemske.

Dodaju i kako su 21-godišnjoj putnici iz osobnog automobila u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci konstatirane lake tjelesne ozlijede dok ostali putnici nisu ozlijeđeni. Zbog počinjenih prekršaja kojima je izazvana prometna nesreća protiv vozača slijedi prekršajni nalog. Željeznički promet na relaciji Vinkovci-Zagreb bio je obustavljen do 8,30 sati.

 

Ključne riječi

Komentara 2

SI
siny
14:48 18.08.2022.

Hoce li ga natjerati i da plati pocinjenu stetu?

Avatar gusjenica
gusjenica
19:35 18.08.2022.

Trebalo je skoro 5 sati da se obavi uviđaj i krntija makne. ? Čemu žurba, te službe su nedodirljive. Da je netko poginuo prekid bi bio dva dana. Mi smo u 20 stoljeću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije