Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzrok nije poznat
Povratak na članak

Teška nesreća u Podravini: Automobil završio u kanalu, a kamion u dvorištu kuće

Zbog restriktivnih mjera uvedenih od strane Republike Italije, ukidaju se putovanja na liniji Bar – Bari s polaskom 6. listopada iz Barija te 7. listopada iz Bara

Komentari 2

DU
Deleted user
12:43 05.10.2020.

Zašto nema Podravske brze ceste? Zar Podravska brza cesta treba slijediti stari tok Podravske magistrale čiji temelji su postavljeni na asfatiranju starih poljskih cesta. I brzi (čitaj spori) dio koji je napravljen u Varždinskoj županiji ne pridonosi većoj sigurnosti jerr prolazi kroz svako selo. Čini se da je vrijeme stalo, pa investicije u infrastrukturu u djelu Hrvatske koji graniči s Mađarskom nikom nije u interesu. Zar gospoda koja odlučuju misle da bi turisti u tolikom broju dolazili na Jadran da nema autoceste? Zar Slavonija za koju su ljudi krv proljevala je manje važna od Dalmacije i otoka?

VL
PV
prcko.vita
11:54 05.10.2020.

Kamioni nesmetano koriste Podravsku magistralu kako bi uštedjeli skupe Hrvatske autoceste. Rezultat, autoceste prazne, bez prihoda, a građani koji moraju se voziti po Podravskoj magistrali igraju besplatno svaki dan ruski rulet sa premorenim potplaćenim istočnim kamiondžijama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.