Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promet prekinut u oba smjera

Teška nesreća kod tunela Učka: U sudaru tri vozila jedna osoba poginula, dvije su ozlijeđene

Učka: Sudarila se dva kombija i cisterna, jedna osoba poginula
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/9
11.08.2022.
u 07:26

Pojačan je promet na važnijim cestama, obilaznicama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima. Na cestama u unutrašnjosti ponegdje ima i magle

Rano jutros na A8 dogodila se teška prometna nesreća. U nesreći su sudjelovala tri vozila, dva kombi vozila i jedna cisterna. Nesreća se dogodila 2 km od tunela Učka u smjeru Rijeke. Jedna osoba je preminula, a dvije su ozlijeđene. Očevd je u tijeku, doznajemo iz PU primorsko-goranske.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na A8 između Veprinca i tunela Učka u oba smjera, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Prometna nesreća na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Popovača i Kutina. U smjeru Lipovca promet se vodi jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 60 km na sat. HAK poziva vozače na pojačan oprez.

Pojačan je promet na važnijim cestama, obilaznicama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima. Na cestama u unutrašnjosti ponegdje ima i magle

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga, državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na autocesti A1 na dijelu dionice od vijadukta Božići do tunela Bristovac vozi se uz ograničenje brzine 60 km na sat, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Ključne riječi

Komentara 1

VJ
vjeko68
21:00 11.08.2022.

Sudeci po stanju kabine kamiona, vezivanje pojasom bi spasilo zivot, ... nazalost sad je kasno. Ljudi vezite se ... Pozdrav svim ljudima dobre volje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije