Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NA CESTAMA

Zbog prometne nesreće na riječkoj obilaznici vozi se usporeno, jak vjetar i magla otežavaju promet na A1

Autocesta A1
Dusko Jaramaz/PIXSELL
25.07.2018.
u 07:28

Zbog predmeta na kolniku na autocesti A1 između čvorova Benkovac i Pirovac, na 296. kilometru u smjeru Splita, vozi se uz ograničenje brzine.

Zbog prometne nesreće na riječkoj obilaznici (A7), između odmorišta Vrata Jadrana i čvora Matulji u smjeru Rupe, vozi se usporeno, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub.

Zbog predmeta na kolniku na autocesti A1 između čvorova Benkovac i Pirovac, na 296. kilometru u smjeru Splita, vozi se uz ograničenje brzine. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, a ima je i na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac te na mostu Gacka. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na dijelu dionice autoceste A1 između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h zbog jakog vjetra. 

Tijekom dana iz HAK-a očekuju pojačan promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, na važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, na Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj i riječkoj obilaznici, Jadranskoj i Ličkoj magistrali, Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima duž obale, u trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Babina Greda. Zbog vrlo gustog prometa tijekom turističke sezone na većini graničnih prijelaza sa Slovenijom, BiH, Srbijom i Crnom Gorom česta su i neizbježna čekanja, pa pozivamo vozače na strpljenje i razumijevanje.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Od 7. srpnja trajekt na liniji Trogir-Drvenik Veli-Drvenik Mali ukrcava vozila u pristaništu Soline umjesto u luci Seget Donji.

Komentara 1

OB
ObrenM
07:57 25.07.2018.

"Oprez na cesti-predmet na kolniku"-fraza,koja se skoro svakodnevno satima ponavlja na radiju.Pitanje:Gdje je " Ophodnja ceste",koja dnevno paradira sa tim vozilima oko kafica?HAC je najveca uhljebnicka firma u kojoj ih zaposljava "Zna se".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije