Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA NA CESTAMA

Kraj produženog vikenda: Kolone na naplatnim kućicama i do 10 kilometara

Foto: Screenshot/HAK
25.06.2018.
u 12:56

Zbog velikog priljeva motornih vozila, pojačan je promet na cestama u smjeru unutrašnjosti, sa otoka Krka prema kopnu, kao i na većini graničnih prijelaza sa Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom.

Kraj produženog vikenda približava se kraju, a većina "izletnika" uputila se prema svojim sjevernijim krajevima, bilo Hrvatske, bilo Europe. Za razliku od prijašnjih dana, autoceste A1, A6 Rijeka-Zagreb, državna cesta DC1, Krčki most i Paški most otvoreni su za sve skupine vozila. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Zbog velikog priljeva motornih vozila, pojačan je promet na cestama u smjeru unutrašnjosti, sa otoka Krka prema kopnu, kao i na većini graničnih prijelaza sa Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom.  Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija na izlasku kolona vozila je duga oko 8 km, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon. Kod naplatnih postaja Učka u smjeru Rijeke kolona je duga oko 10 km.  S otoka Krka prema kopnu od Malinske vozi se u koloni u pokretu, a kod čvora Matulji u smjeru Rijeke kolona je duga oko 3 km.

1/9

Komentara 4

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
13:06 25.06.2018.

joj da bar zaglave svi dva tjedna na autoputu. Zagreb je predivan kad je prazan i nema guzve

Avatar navijač
navijač
13:24 25.06.2018.

Šteta što vani nije bar 35. u hladu.

KR
Krotila
13:50 25.06.2018.

vinjeta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije