Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usporen odlazak u mirovinu
Povratak na članak

Zbog prilagodbe softvera informativni izračuni mirovine nakon 10. veljače

Vlada je na početku siječnja dala suglasnost mirovinskom osiguranju da kupi milijunsko superračunalo, prilagodba na nove uvjete umirovljenja traje 40 dana.

Komentari 4

OB
ObrenM
07:24 24.01.2019.

Koliko je novca zamraceno kupnjom super racunala,kojeg se ni Njemacka nebi posramila?Sada ce se povecati mirovine.

VL
Avatar matalan
matalan
10:26 24.01.2019.

međed se ubacuje sa 20.000 novootkrivenih rezervista imovinskog rata..

VL
IB
iva.begovic
10:28 24.01.2019.

Ako će to super računalo smanjiti mogućnost zlouporabe tj. "kupljenih mirovina", trebali bismo biti strpljivi i dulje. Jer ako nitko ne dobije nezasluženo, biti će veće zaslužene mirovine. Nije li nedavno bila vijest o službenicama HZMOa koje se tereti dada su namještale mirovine za financijsku naknadu?. A ja sam bila mislila da je to u informatičko vrijeme nemoguće. Očito je i dandanas moguće, a zanima me koje su performanse ovog računala da se to spriječi. Pa molim novinari ne pišite parcijalne senzacionalističke vijesti nego nas cjelovito informirajte.

VL
DU
Deleted user
07:29 24.01.2019.

Nije to u pitanju nego se provjerava 12 000 partizanskih mirovina doslo je do zbrke vezano za bitke na neretvi i sutjesci koje su u bih ...vise nisu u ndh...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.