Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet u problemu

Zbog prijetnji smrću u Makarskoj uhićen Blažo Petrović

split, očevid, policija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
15.03.2017.
u 17:49

Do problema je navodno došlo kada je komunalni redar došao fotografirati radove na Petrovićevom lokalu

  Blažo Petrović ima problema i u Makarskoj gdje drži ugostiteljski objekt Cubano Beach Bar. Naime, u srijedu oko podne u makarsku policiju došao je gradski komunalni redar koji je Petrovića prijavio zbog prijetnji smrću. Policija je potvrdila događaj, mada ne navodi imena. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Do problema je navodno došlo kada je komunalni redar došao fotografirati radove na Petrovićevom lokalu koji se sada preuređuje, a u funkciji je samo ljeti.

Navodno je to Petroviću toliko zasmetalo da mu je zaprijetio kako će ga ubiti. Kada ga je komunalac prijavio policiji, sam se oko 15 sati javio u postaju. Tijekom popodneva očekuje se njegovo privođenje na Općinsko državno odvjetništvo u Splitu. Petroviću se u Zagrebu trenutačno sudi zbog izvlačenja oko 9 milijuna kuna i njegove tvrtke, a ima i optužnicu za utaju 15 milijuna kuna poreza.

>>Savjete su mi dali stručnjaci

>>Zbog utaje poreza podignuta optužnica protiv Blaže Petrovića

 

Ključne riječi

Komentara 1

SU
subara
08:19 16.03.2017.

Fin neki momak. jb.majku svoju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije