Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar: Zapalio se automobil

Zbog pretrpljenog šoka mladić završio na psihijatriji

izgoren automobil
Dino Stanin/PIXELL
21.12.2009.
u 16:23

Zadarsku policiju nazvao je 29-godišnji Antonio L. i rekao im da mu je izgorio automobil, da se u zapaljenom automobilu probudio, ali da se ne sjeća gdje je bio ni što je radio.

ZADAR - Antonio L., 29-godišnjak iz Suhovara, lakše je ozlijedio glavu kada mu se u petak oko tri sata zapalio automobil renault clio u Suhovarama. Navodno je te večeri bio s prijateljima u Zadru te je jednom od prijatelja dao automobil da mu ga odveze kući.

Zadarsku policiju u petak oko tri sata nazvao je sam Antonio L. i rekao im da mu je izgorio auto. Navodno im je rekao da se u zapaljenom automobilu probudio i da se ne sjeća gdje je bio ni što je radio. Neslužbeno doznajemo kako je policiju zvao u nekoliko navrata i da je spominjao više lokacija gdje se nalazi njegov zapaljeni automobil.

U PU zadarskoj potvrdili su nam da su dojavu o izbijanju požara u Poličniku dobili u petak oko tri sata te da je automobil naknadno pronađen u Suhovarama. Policija radi na rasvjetljavanju ovog događaja. Majka Antonija L. kazala nam je da joj je sin rekao da mu se automobil zapalio u vožnji i da se iz njega uspio izvući na vrijeme, no dodala je da joj se sin ne sjeća pojedinosti. Rekla je da je Antonio te večeri konzumirao alkohol i da je danas završio na psihijatriji zadarske Opće bolnice zbog pretrpljenog šoka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije