Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija zastupnice Centra
Povratak na članak

Zbog presude HDZ-u Orešković predlaže raspisivanje prijevremenih parlamentarnih izbora

Prema njezinom mišljenju svako daljnje dopuštanje HDZ-u da odlučuje o našim sudbinama toj stranci pruža mogućnost da od naše sadašnjosti i budućnosti "ukrade za još jednu rundu"

Komentari 9

DU
Deleted user
13:32 14.10.2021.

Ako budu izbori nje više neće biti u Saboru. Super.

VL
DU
Deleted user
13:18 14.10.2021.

Čini mi se da gđa Orešković nije svjesna da će raspisivanjem novih izbora HDZ pobjediti nadpolovičnom većinom.

VL
CR
crocro
13:21 14.10.2021.

Za Daliju mogu raspisati i 100 uzastopnih izbora ali vlasti zbog svojih ultra lijevih stavova, sigurno neće osjetiti tj. sudjelovati i vladati. Zato nakon svakoga gubitka izbora zaziva nove izbore, misleći da će se nešto u glavama ljudi promijeniti. Ali kako većina birača neće ništa promijeniti u svojim stavovima, ona bi se morala zapitati, da li ona sama mora nešto promijeniti u svojim stavovima i razmišljanjima, koji bi se mogli podudarati s većinom birača. Siguran sam da se zbog Sanadera neće ništa kod birača promijeniti, Sanaderovo doba je davno prošlo, danas živimo u novim vremenima i građani birači sami odlučuju tko od ponuđenih na političkoj sceni najsigurnije vodi državu. Ja vjerujem da niti Dalija nije sigurna da bi je narod izabrao da ona zamijeni sadašnjeg premijera, a što bi ona najvjerojatnije svim srcem prihvatila. Vjerujem da je to samo njezin san.

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
14:52 14.10.2021.

Moš mislit, ovo sa Sanaderom je jako nova i šokantna vijest. Sve se uzdrmalo.

VL
ST
strahimir
15:46 14.10.2021.

Narikače imaju mokre snove, a levi mediji ih rajcaju

VL
DO
Domi
13:39 14.10.2021.

Neka nam ova pametnjakovićka ukaže na ijednu demokratsku zemlju u svijetu gdje se slično ne dogadja! Njoj su očito uzor Sj. Koreja ili RUSIJA. Ono što je žalosno je da takve spodobe (pardon, osobe) hrvatići biraju u Sabor!

VL
MN
Mirko-Nemirko
15:39 14.10.2021.

Ekipa jede za 23 kune obilne ručkove a mi plaćamo razliku. Debelo nam se smijju, Tako nam i treba. jer mi smo to birali i nitko osim birača to ne može izmjeniti- Kladio bih se da ćeHDZ opet dobiti najvećii broj glasova, jer oni to znaju kako se to radi, a drugi bi htjeli to isto, ali ne znaju radnju.

VL
BO
borcanac
21:24 14.10.2021.

Jadni Znaju li ista drug no trazit prijevremene izbore Ah da sad znaju pjevat Talijanski ,direktno iz izabrat za Eurosong

VL
VA
vadis1
13:06 14.10.2021.

Izbore treba odrzati sto prije. Sanader je veliki kriminalac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.