Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Zbog poziva na cijepljenje nakon 12 godina otkriveno tijelo žene: Suprug tvrdio da je u inozemstvu

Aberdeen corpse house
MICHAL WACHUCIK/News Syndication/PIXSELL/The Sun/News Licensing
12.03.2021.
u 14:09

Susjeda je rekla da je Christine Malley zadnji put vidjela 2008. godine, dok je drugi susjed rekao kako je bračni par poznavao samo iz viđenja

Tijelo žene slučajno je otkriveno je u njezinoj kući u škotskom gradu Aberdeenu, a policijski istražitelji vjeruju kako je preminula prije 12 godina.

Christine Malley, čije je tijelo pronađeno, danas bi imala 80 godina, a njezino je tijelo otkriveno zbog poziva za cijepljenje na koronavirus. Prema policijskom priopćenju, žena nije odgovorila na poziv za cijepljenje u Coveu, predgrađu Aberdeena. Medicinski djelatnici željeli su je posjetiti kod kuće, ali njezin je suprug rekao da je “u inozemstvu”, piše Fenix magazin

Policija je potom pretražila kuću i pronašla njezino beživotno tijelo. Smatra se da je umrla 2009. godine. Istraga je još uvijek u tijeku, a njezina se smrt, prema izjavi glasnogovornika policije, tretira kao neobjašnjiva.

Susjeda je rekla da je Christine Malley zadnji put vidjela 2008. godine, dok je drugi susjed rekao kako je bračni par poznavao samo iz viđenja.

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Ključne riječi

Komentara 12

DM
drazen.muhvic
15:49 12.03.2021.

Možda se i "drugi svijet" može tretirati kao inozemstvo? Mislim ono tamo si, nisi ovdje...

Avatar Marko
Marko
19:24 12.03.2021.

U zamrzivaču?

ST
Stipan
19:00 12.03.2021.

Ja pomisli da je u Dubravi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije