Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE OZLIJEĐENA

Požar u tunelu: Vozačica je primijetila da joj motor slabije radi, a onda je vidjela vatru

Foto: 24 sata
12.09.2020.
u 10:59

Požar je ugašen te je oko 11 sati promet u tunelu ponovno pušten u oba smjera, rekli su nam u policiji

Zbog požara vozila u tunelu na autocesti A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, promet je bio zatvoren u oba smjera, zbog čega se stvorila kolona od 4 kilometra, no sada je ponovno prohodan.

Kako nam je rečeno u PU zadarskoj, do požara na Citroenu karlovačkih registracijskih oznaka došlo je oko 10 sati.

– Vozačica je primijetila da joj motor automobila slabije radi nakon čega je izbio požar. Ona je brzo izašla iz vozila. Pozvani su vatrogasci i policija, požar je ugašen te je oko 11 sati promet u tunelu ponovno pušten u oba smjera – rekli su nam u policiji.

– Stojimo ispred tunela već dobrih 20 minuta, nitko ne zna što se događa, iz tunela sa suprotne strane izlazi ogromna količina dima. Izgleda jezivo! Iza nas se stvorila kolona vozila, a vatrogasci po drugi put dolaze na intervenciju – rekao je pak čitatelj za 24 sata.

- Na autocesti A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica: požar na vozilu u tunelu BRISTOVAC. Za sav promet zatvoren je tunel Bristovac u oba smjera. U oba smjera kolone su duge oko 2 km. Korisnike molimo za strpljenje - izvijestio je ranije HAK. No, oko 11 sati otvorene su obje cijevi tunela, ali u smjeru Zagreba vozi se usporeno u koloni dugoj pet kilometara.

Ako imate fotografije i videa s mjesta događaja možete nam slati na javi@vecernji.net.

Ključne riječi

Komentara 8

KU
Kuruza
12:13 12.09.2020.

Odlična reklama za Citroen.

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
11:10 12.09.2020.

hahahahah....Sad bu ih trebalo opet farbati...

Avatar drug Joža
drug Joža
15:06 12.09.2020.

Dobro Citroen...ali ni BMW-i ni Mercedesi nisu šta su nekad bili, svako malo neki izgori, odleti u zrak itd, opala im je kvaliteta, definitivno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije