Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ŽELIO POVRAT NOVCA

Zbog porcije prženih krumpirića intervenirala i policija, pogledajte na što se gost restorana žalio

krumpirići
Pixabay
26.05.2022.
u 15:45

Restoran je nezadovoljnim gostima ponudio povrat novca no kako oni to nisu prihvatili, pozvali su policiju

Zbog premale porcije prženih krumpirića u Engleskoj je morala intervenirati i policija. Naime, James Lewin (22) u restoranu Brewer's Fayre u Newhavenu naručio je porciju krumpirića s govedinom i čilijem, a uz to je trebao dobiti i umak od sira, kiselog vrhnja i mladog luka. 

Međutim, kada mu je obrok koji je koštao 5,79 funti stigao, nije bio zadovoljan. Fotografije krumpirića podijelio je i na društvenim mrežama. 

S njim je bila i njegocva majka, djevojka te mlađa sestra, no krumpirići nisu bili jedini problem. James je tvrdio da su kokteli posluženi s pljesnivim voćem, a neke stvari koje su željeli naručiti, u restoranu nisu imali. Zbog toga im je ponuđen potpuni povrat novca za narudžbu vijednu 70 funti jer je kuhar bio 'preumoran' ponovno pripremati njihove obroke, piše Metro. 

 

- Kao što možete vidjeti na fotografiji, dobili smo dvoje krumpiriće samo s čilijem. Ništa od onoga što navode nije bilo na njima. Bilo je strašno. Argument im je bio da zapravo nemaju te dodatke koji su trebali biti. Kada nešto plaćate, očekujete da ćete to i dobiti - požalio se James. 

Restoran im je ponudio povrat novca no kako oni to nisu prihvatili, pozvali su policiju. 

- Iako nije bilo idealno, ponudili smo im alternativna rješenja koja gosti nisu prihvatili pa je situacija eskalirala i zato je pozvana policija - rekli su iz restorana Brewer's Fayre. 

Kada je policija izašla na teren, smirili su situaciju te nitko nije sankcioniran. 

Ključne riječi

Komentara 1

DE
dedač
05:59 29.05.2022.

a kod nas u zg plaćaš parking a dali ćeš moći igdje parkirati manje bitno, dakle platiš a NE dobiješ i nikom ništa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije