Naslovnica Vijesti Svijet

Zbog osiguranja lažirao smrt, no uzrokovao je neviđenu tragediju koja je šokirala milijune

Svoj plan nije rekao supruzi pa je ona tri tjedna nakon njegove 'smrti' utopila sebe i djecu te je ostavila oproštajno pismo
17. listopada 2018. u 21:57 9 komentara 22629 prikaza
nesreća
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/2

Nevjerojatna tragedija dogodila se u Kini gdje je jedan muškarac lažirao vlastitu smrt kako bi dobio novac od osiguranja, no zbog toga je ostao bez supruge i djece.

Pala u akvarij s morskim psima IZVUKLA ŽIVU GLAVU VIDEO Scenarij iz noćne more: Trčala i pala u akvarij s morskim psima

Naime, svoj plan nije rekao supruzi pa je ona tri tjedna nakon njegove 'smrti' utopila sebe i djecu te je ostavila oproštajno pismo.

Muškarac (34) se sada predao policiji i priznao je što je učinio. Policija ga tereti za prijevaru osiguranja te namjerno oštećenje imovine.

Kinez lažirao smrt | Autor : Weibo Foto: Weibo

Cijela priča započinje početkom rujna kada je 34-godišnjak sklopio osiguranje vrijedno milijuna juana (oko 930.000 kuna), a to nije rekao svojoj supruzi iako je nju naveo kao osobu koja će dobiti novac od osiguranja u slučaju njegove smrti.

19. rujna unajmio je automobil koji je kasnije sudjelovao u prometnoj nesreći kada je sletio u rijeku, a u kojoj je muškarac navodno poginuo iako njegovo tijelo nikad nije pronađeno.

Djevojčica krade dok žena odvlači pozornost Lopovska taktika VIDEO Pogledajte kako djevojčica krade dok žena odvlači pozornost

Policija je kasnije otkrila kako je imao kredite od oko 100.000 juana, piše BBC.

Dvadesetak dana kasnije, 11. listopada u ribnjaku u blizini njihove kuće pronađena su tijela njegove 31-godišnje supruge i sina (4) i kćeri (3).

Idući dan, muškarac se predao policiji. U snimci koja kruži kineskim društvenim mrežama plače i govori kako je posudio novac za liječenje kćeri koja je bolovala od epilepsije.

Njegova priča potaknula je brojne rasprave u Kini i otkrila goruće probleme s kojima se susreće tamošnje stanovništvo, a glavni je financijski pritisak na mlade obitelji.

>> Obitelj pretraživala rijeku pa se šokirali kada su vidjeli što su izvukli iz vode

[video: 26562 / ]
VIŠE JE MANJE
Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

A1 izdvaja za Vas

  • samoborka:

    Boze oslobodi. Njegov jos postupak,koliko god nemoralan i lopovski bio, mogu razumjeti. Isao se prijevarom docepati novca koji mu je trebao i gotovo. Ali..ona..Ubiti svoje dvoje djece!? Znaci, nije ni probala tugovati pa doci k sebi, ili naci drugi/dodatni posao ... prikaži još!o kako bi prehranila sebe i djecu ako je bila u financijskoj gabuli? Nego..ono..ups,sto cu sada!? Ok..idem utamaniti djecu.

  • Sveti_pećinski:

    ovo ili je izmišljeno, ili je tip kompletan retardirani idiot.

  • Mostar1:

    Laznjak Kinezi nemaju vise od jednog djeteta (ako se nesto nije promjenilo)