Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVUKLA ŽIVU GLAVU

VIDEO Scenarij iz noćne more: Trčala i pala u akvarij s morskim psima

Pala u akvarij s morskim psima
Foto: Screenshot
17.10.2018.
u 13:59

Glasnogovornik centra rekao je da se zaposlenici žurilo na sastanak pa je iskoristila akvarij kao prečac

Zaposlenici jednog kineskog trgovačkog centra dogodio se scenarij iz noćnih mora – upala je u akvarij s morskim psima. Srećom, izvukla se bez ozljeda.

Žena je trčala i u pala u akvarij na kojemu su ostala otvorena vrata za hranjenje. U akvariju su se u tom trenutku nalazila dva mala morska psa koja su oko minutu kružila oko nesretnice.

Pogledajte video pada i spašavanja:

Incident se dogodio u centru Wuyue Plaza u Jiaxingu u istočnoj provinciji Zhejiang, prije nego što je centar otvoren kupcima.

Glasnogovornik centra rekao je da se zaposlenici žurilo na sastanak pa je iskoristila akvarij kao prečac iako je prolazak tim putem zabranjen za vrijeme hranjenja.

– Brzo je spašena iz akvarija i nije ozlijeđena – rekao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije