Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otišao iz serije

Zbog optužbe za pedofiliju Elmo iz Ulice Sezam ostao bez glasa

ELMO
AFP/PIXSELL
12.11.2012.
u 17:01

Muškarac koji je zadnjih 20 godina davao glas lutku Elmu napustio je Ulicu Sezam jer je optužen za pedofiliju

Kevin Clash (52), koji je posljednjih dvadeset godina posuđivao glas lutku Elmu u popularnom dječjem serijalu Ulica Sezam, prisiljen je napustiti show jer ga je jedan 23-godišnji kolega optužio da je s njim održavao seksualne odnose kada je imao samo 16 godina. Daily Mail piše da je Clash priznao odnos, ali i da negira kako se to dogodilo u doba kad je mladić bio maloljetan. Tvrdi da se njihovo zbližavanje dogodilo kasnije, odnosno kada je mladić postao punoljetan te da je to bio odnos između ''dvojice odraslih muškaraca bez ikakve prisile''.

Daily Mail javlja i da su slučaj pokrenuli odvjetnici navodne žrtve koji su upravi Ulice Sezam u kolovozu poslali optužujuće pismo u kojem su im zamjerili da štite počinitelja, a ne žrtvu te da im je važnija dobrobit imaginarne lutke negoli stvarne osobe. Uprava je zatim pokrenula istragu, ali nije uspjela potvrditi optužbe protiv Clasha. Ustanovila je samo da je koristio službeni mali kako bi s mladićem stupio u kontakt i zbog toga ga je suspendirala. Clash je potom samoinicijativno napustio serijal, a pokušava se obraniti sa slobode.

>>Seksom u autu uz prugu mladi švedski par zaustavio vlak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije