Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez suzdržavanja

Seksom u autu uz prugu mladi švedski par zaustavio vlak

seks
Arhiv VL
09.11.2012.
u 11:38

Strojovođa u Švedskoj začudio se kada je shvatio da u automobilu parkiranom blizu pruge nisu samoubojice ili lopovi, već mladi par koji nije mogao kontrolirati svoju požudu

Strojovođa u Švedskoj začudio se kada je shvatio da u automobilu parkiranom blizu pruge nisu samoubojice ili lopovi, već mladi par koji nije mogao kontrolirati svoju požudu, piše Local.

Ranije ovog tjedna vlak se morao zaustaviti nakon što je strojovođa dobio poziv da je blizu pruge parkiran automobil. – Obično kada se automobil nalazi blizu tračnica, to znači da su kradljivci bakra ''na poslu'' ili je nesretnoj osobi dosta života – kazao je željeznički dispečer Mattias Hellberg.

Strojovođa je napustio vlak pun putnika te otišao do automobila kako bi ustanovio u čemu je problem. No, na njegovo iznenađenje, nije se radilo o kradljivcima ili samoubojici, već paru "koji više nije mogao izdržati".

– Bilo je to dvoje vrlo sretnih ljudi koji su imali svoj trenutak požude – objasnio je Hellberg. Strojovođa im je napomenuo na tom mjestu baš i nisu skriveni i zamolio ih da se maknu.

>>Četiri iznimke kada je seks na prvom spoju poželjan

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:57 09.11.2012.

S obzirom na brzinu nasih vlakova, dok bi vlak na nasim prugama dosao do takvog automobila, par bi vec bio gotov za zapocetim...

AM
Axis Mundi
11:58 09.11.2012.

zašto o ovome treba izvještavati? može onda i o nekom tko je vršio nuždu, malu i/ili veliku pored pruge. prevrćem očima.

DU
Deleted user
12:28 09.11.2012.

@Vlaskoulicanec ja bi mozda stig'o i dva puta! :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije