Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLIČITE STRATEGIJE
Povratak na članak

Zbog omikrona se jedni opuštaju, drugi zatvaraju. Pogledajte pregled mjera diljem svijeta

Nasuprot mnogim europskim zemljama se u Kini ne može govoriti o popuštanju mjera. I to usprkos činjenici da se u narodnoj republici već mjesecima bilježi incidencija ravna nuli

Komentari 6

V0
Vlaskoulicanec3.0
14:05 16.01.2022.

Plandemija ide kraju iz jednog jedinog razloga: narod se probudio, približavamo se onoj kritičnoj masi i politiku je ulovila frka. Sada treba spasiti ono što se još spasiti može. U najboljem slučaju će izaći iz ovoga nekažnjeni, u najgorem ne gine im dugogodišnja robija. Ako je zakonima neke zemlje dozvoljena smrtna kazna, onda će neki ostati i bez glave. Kao npr. onaj Fauci u Americi.

VL
ŠI
Šiba
15:29 16.01.2022.

Postalo je jasno da cjepljenje nema veze sa zdravljem nego je uvod u novi svjetski poredak demokracija nestaje

VL
SA
Samuraj3
14:31 16.01.2022.

Žao mi je svake osobe koja je napustila ovaj svijet to neka je jasno, no ljudi, vrlo jednostavno, postoji zlo. Čovječe trebate se odlučiti na koju ćete stranu. Nema srednje odluke, sredina je farizejština i hipokrizija. Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. Može se krenuti krivim putem, ali čovječe ne trebaš ostati na tom putu. Dobro znaš kome se uvijek možeš obratiti, tko te uvijek čeka raširenih ruku. Gospodin je jasno rekao - "Ne boj se. " Dakle moje pitanje svima Vama jest, hoćete li se odlučiti na stranu dobra - ljubavi, života, slobode, ili na stranu zla - kupljenih ljudi prodanih duša koje ga propagiraju i zla koje ne poznaje ove tri riječi i koje Vas želi porobiti? Ja sam odabrao. A Vi?

VL
DU
Deleted user
16:44 16.01.2022.

Naj bolje da postoji snimka gdje dr drosten govori da pcr test ne dokazuje ništa a on ga je sam naštimao a cjela agenda kreće od pcr testa na koronu

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
16:02 16.01.2022.

Zdravim i testiranim ljudima se ne dozvoljava u javni prijevoz i zrakoplove, a oni s potvrdama mogu širiti zarazu. Koja je to logika?

VL
NN
novo nenormalni
12:41 16.01.2022.

jedina prava mjera je 0kovid+20kg hrane, sve drugo je za...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.