Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatrpani pozivima

Zbog odgode mature zovu Kalinićev Ured za upravljanje hitnim situacijama!

11.11.2013., Zagreb - Uslijed jakog olujnog vjetra urusio se dio stare zgrade Paromlina. Zbog opasnosti od nastavka urusavanja policija osigurava parkirni prostor, a djelatnici Zagrebparinga uklanjaju vozila. Pavle Kalinic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.06.2015.
u 12:45

Zbog odgode ispita iz mature, vjerovali ili ne, pozivima je zatrpan gradski Ured za upravljanje hitnim situacijama Pavla Kalinića

Zbog odgode ispita iz mature, vjerovali ili ne, pozivima je zatrpan gradski Ured za upravljanje hitnim situacijama Pavla Kalinića. Iako u priopćenju nisu naveli tko ih zove i iz kojih razloga, obavještavaju čitatelje da nisu mjerodavni za nastalu situaciju.

"S obzirom na velik broj upita vezanih uz odgodu polaganja ispita državne mature iz hrvatskog jezika – A i B razine i ESEJA, obavještavamo građane Grada Zagreba da Ured za upravljanje u hitnim situacijama nije nadležan za navedeni događaj.

S obzirom na to da je riječ o otuđenju dvaju rezervnih primjeraka ispita iz hrvatskog jezika, istragu obavlja policija koja će dati i sve relevantne informacije.

Uz suglasnost Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta dogovoreno je da se pisanje eseja odgađa za četvrtak, 18. lipnja 2015. s početkom u 10.00 sati, a pisanje hrvatskog jezika – A i B razine u petak, 26. lipnja 2015., s početkom u 9 sati.

Sve ostale informacije vezane uz izmjene polaganja državne mature potražite na stranicama Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje, koje je nadležno za organizaciju istog, stoji u priopćenju Ureda za upravljanje hitnim situacijama.

Foto: Alcatel

>> Zagrebačka maturantica: 'Navodi o krađi ispita iz škole samo su paravan'

>> Ravnatelj gimnazije iz koje su ukradeni ispiti: Do kraja dana sve će biti zaključeno

Komentara 11

ZB
zbisko
14:47 17.06.2015.

Bilo bi zaista čudno da matura protiče u redu. Tek je počelo

MI
miskec56
15:21 17.06.2015.

jel nabavio pavle onaj oklopnjak za sebe i banderasa.

DU
Deleted user
13:20 17.06.2015.

sve je pod kontrolom,pavle je stavio zaštitnu kacigu,tako da će vjerojatno sve biti riješeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije