Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTUP DRŽAVNE ODVJETNICE
Povratak na članak

'Zbog njenih izjava ispada da je DORH leglo lažljivih uhljeba, nikad im ugled nije bio toliko srozan'

- Glavna državna odvjetnica Zlata Hrvoj Šipek je nemušta u javnoj komunikaciji. Zbog njezinih javnih istupa ispada da je DORH leglo lažljivih uhljeba, što jednostavno nije istina. Takav stav javnosti prema DORH-u njezina je zasluga, što je katastrofa zbog svih onih ljudi unutar DORH-a koji svoj posao rade najbolje što znaju – kaže odvjetnica Dubravka Krklec, koja je nekad i sama radila kao tužiteljica

Komentari 27

DU
Deleted user
22:25 13.02.2023.

"koji svoj posao rade najbolje što znaju ".....kako tupava rečenica....pa u tome I je problem što bi ga trebali vrhunski znati, a ne da rade najbolje što znaju....da oni znaju bili bi u privat sektoru, čast izuzecima. Ne vjerujem DORH-uu dokle god ga politika bira.....

VL
DL
Dvanaest__legija
00:10 14.02.2023.

Zlata Hrvoj Šipek (HDZ) je sramota za Hrvatsku! Glavna državna odvjetnica koju je izabrao AP (HDZ) laže čim zine, baš kako ju je instruirao šef!

VL
DU
Deleted user
08:03 14.02.2023.

Ne znam je li DORH leglo lažljivih uhljeba ali znam da je leglo sabotera zakona u RH. Kad se jedna institucija hvali da je nakon 30 godina pokrenula proces kažnjavanja ratnog zločina čiji su počinitelji poznati imenom, prezimenom i adresom od dana počinjenja onda se to ne može zvati nikako drugačije nego sabotažom a opravdavati sve to lošim radnim uvjetima je ispod razine zadatka koji bi morali obavljati. Zamislite da smo se mi branitelj 91. žalili da nemamo dobre uvjete za vođenje rata (doduše neki su pokušali i to i netragom nestali nakon nekoliko dana), kako bi to izgledalo i bi li rat bio dobiven. Sve one kojima su uvjeti rada presudni za dobar rad treba zamoliti da svoje radno mjesto zamjene s onima koji su na burzi i koji su spremni raditi i u svim uvjetima dati najviše što se može.

VL
LO
luka_os
06:56 14.02.2023.

Ocito da samo lazu i pakiraju malima

VL
NO
Nordik
06:24 14.02.2023.

Njezine nesposobnosti bojati se prvo moraju HDZ-ovci

VL
Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
07:57 14.02.2023.

'Zbog njenih izjava ispada da je DORH leglo lažljivih pravih hrvata uhljeba, nikad im domoljubni ugled nije bio toliko srozan'

VL
BE
Berri
23:02 13.02.2023.

Zlatka je izbor Bajića i Cvitana. Oni imaju u šaci Ap-a. Tu je početak i kraj priče. U bitnome, AP je u rukama Mladena Bajića. Sad će smijeniti Zlatku, ali će izabrati nekoga tko je prošao bajićevu školu.

VL
DU
Deleted user
08:14 14.02.2023.

Ako su se protiv Državne odvjetnice ujedinili Možemo, Most,SDP, Soc.demokrati, Suverenosti, Imovinski pokreti to je samo znak pokušaja rušenja trenutne vlasti. Nadaju se da će njenim rušenjem srušiti AP.

VL
BJ
bjmaro
06:30 14.02.2023.

Zac Dubrava-Lako vama u Zg dijeliti lekcije,vi ste slijedecih 20 godina na Možemo -SDP koaliciji. Iskrene čestitke

VL
LA
Latigo
07:21 14.02.2023.

Kad vidim tko je sve protiv državne odvjetnice i tko joj sve imputira da iznosi neistine, siguran sam da je prava osoba na pravom mjestu.

VL
BJ
bjmaro
22:52 13.02.2023.

Ipak najveći problem u DORH-u sto nije vise pod “kontrolom” i zato ga gaze oni koji su davali svojevremeno naloge koga treba hapsiti. Sada bi te naloge davali i marginalci kao Grmoja, Grbin,Pantovčak . Nedajte se

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.