Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U MADRIDU
Povratak na članak

Zbog nesnosnog smrada policija provalila u stan žene: 'To je najgora stvar koju sam u životu vidio'

Policija je pronašla raspadajuće tijelo žene koje su do pola pojele njezine mačke. Pet od sedam mačaka također je bilo mrtvo

Komentari 3

SO
Sir Oliver
14:49 05.06.2021.

Zasto me nimalo ne cudi da je eto umrla od korone, a ne recimo od srcanog ili mozdanog udara ili raka? Ipak su ljudi sa skoro 80 god. znali prije cesto umirati od tih teskih bolesti, sve dok nije dosla korona i sve ih iskorijenila!

VL
Avatar Keep_calm
Keep_calm
14:49 05.06.2021.

Nebitno je što će učiniti psi i mačke. Pitanje je, što to rade ljudi. Apsolutno nikoga nije bilo da pita za nju? Grozan svijet.

VL
LA
lajh1985
14:44 05.06.2021.

Tu je razlika izmedju psa i macke.Kad umres pas ce tugovat dok ce te macka cim ogladni pocet jest

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.