Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U MADRIDU

Zbog nesnosnog smrada policija provalila u stan žene: 'To je najgora stvar koju sam u životu vidio'

Madrid
Google Street View
05.06.2021.
u 14:20

Policija je pronašla raspadajuće tijelo žene koje su do pola pojele njezine mačke. Pet od sedam mačaka također je bilo mrtvo

Zbog nesnosnog smrada koji se širio iz stana jedne umirovljenice na sjeveru Madrida, susjedi su alarmirali policiju. Oko stana su se počele okupljati i muhe pa su odmah pomislili kako je žena koja je u njemu živjela, preminula.

A kada je policija provalila u stan, imali su što vidjeti. Pronašli su raspadajuće tijelo žene koje su do pola pojele njezine mačke. U stanu je imala sedam mačaka, a pet njih također je pronađeno mrtvo.

U stanu je živjela 79-godišnja Clara Ines Tobon, a susjedi vjeruju da je preminula zbog koronavirusa.

Policija je uz pomoć vatrogasaca u ponedjeljak provalila u stan, a u jednoj od soba pronašli su nesretnu ženu. Gornji dio njezina tijela bio je djelomično pojeden. Dvije preživjele mačke prevezene su u centar za zaštitu životinja.

- Policajac je rekao da je to najgora stvar koju je vidio u životu - rekao je jedan od susjeda za španjolski El Mundo.

Vjeruje se kako je tijelo žene otkriveno tri mjeseca nakon što je ona preminula, no još se ne zna koji je točan uzrok smrti. U stanu je živjela sama od 1996. godine, a ostatak njezine obitelji živi u Kolumbiji. 

Ključne riječi

Komentara 3

SO
Sir Oliver
14:49 05.06.2021.

Zasto me nimalo ne cudi da je eto umrla od korone, a ne recimo od srcanog ili mozdanog udara ili raka? Ipak su ljudi sa skoro 80 god. znali prije cesto umirati od tih teskih bolesti, sve dok nije dosla korona i sve ih iskorijenila!

Avatar Keep_calm
Keep_calm
14:49 05.06.2021.

Nebitno je što će učiniti psi i mačke. Pitanje je, što to rade ljudi. Apsolutno nikoga nije bilo da pita za nju? Grozan svijet.

LA
lajh1985
14:44 05.06.2021.

Tu je razlika izmedju psa i macke.Kad umres pas ce tugovat dok ce te macka cim ogladni pocet jest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije