Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedan propucan u glavu

Tko su muškarci koji su sudjelovali u obračunu kod Klisa? Svi su stari znanci policije

pucnjava
Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
13.04.2021.
u 12:58

Ranjeni muškarac otprije je poznat policiji po kaznenim djelima vezanima za zlouporabu droga

Policija je u ponedjeljak kasno uvečer pronašla Branka M. (32) iz Splita ranjenog u glavu i izbačenog iz automobila u blizini tunela na staroj kliškoj cesti. Uhićene su dvije osobe koje povezuju s događajem i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje. Policija je oko  22:55 sati zaprimila dojavu ženske osobe kako je na području Klisa došlo do uporabe vatrenog oružja i ozljeđivanja muškarca, nakon čega su izašli na mjesto događaja i pronašli muškarca bez svijesti s ranom na glavi.

Ranjeni muškarac otprije je poznat policiji po kaznenim djelima vezanima za zlouporabu droga. Uhićen je S. F., iz Konjskog kojega je policija zaustavila u vozilu na području Ciste Provo. I on je poznat policiji. Sudjelovao je u premlaćivanju poduzetnika Franka Žuvele na Hvaru 2014. godine, a trebao je ići na odsluženje zatvorske kazne zbog posjedovanja speeda. Drugi uhićeni mladić je Solinjanin H. N., kojemu se godinama sudilo zbog ubojstva redara u jednom splitskom klubu. Pretpostavlja se da su pokušali pobjeći preko državne granice.

Naknadno je u policiju dovedena i djevojka privedenog S. F., za koju policija drži kako bi mogla imati saznanja o pucnjavi. S. F. i teško ranjeni Branko M., prema saznanjima policije, ranije nisu bili u lošim odnosima. Istraga bi trebala rasvijetliti motiv i okolnosti pucnjave. Iz policije još uvijek ne daju nikakve informacije. O događaju je izviješteno Županijsko državno odvjetništvo. Ranjeni 32-godišnjak u teškom je, po život opasnom stanju.  

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mali Berica
Mali Berica
12:24 13.04.2021.

Različite kulture su naše bogatsvo.

5S
505.scrtom
12:41 13.04.2021.

tko ga je ozlijedio banana !?

Avatar Navaljni
Navaljni
12:14 13.04.2021.

Naranča s rupom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije