Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična reakcija

Zbog lošeg parkiranja na autu joj ostavili ovo: Tužan je svijet u kojem živimo...

parkiranje
Foto: Facebook
1/3
19.04.2018.
u 10:52

Samohrana majka Emma doživjela je neugodno iskustvo kad se parkirala na parkiralištu britanske tvornice nuklearnih podmornica

Različiti su načini na koje se vozači osvećuju drugim vozačima zbog pogrešaka u prometu, no ono što je doživjela žena po imenu Emma iz Cumbrije u Engleskoj uistinu se ne viđa često.

Ona se, naime, parkirala na parkiralištu tvornice nuklearnih podmornica BAE Barrow koja gradi podmornice za britansku kraljevsku mornaricu, no iako je mislila da je dobro parkirala, na povratku ju je dočekalo neugodno iznenađenje.

Na poklopac motora netko joj je istresao zapečeni grah, a poruka joj je ostavljena ispod brisača.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Ovo nije mjesto za parkiranje. Ljudi trebaju pristup tim stražnjim vratima, a ti ih priječiš u tome. Jasan je znak na jednim i drugim vratima koji pokazuje da se tu ne smije parkirati. Učini to ponovno i kontaktirat ću s odjelom za ljudske resurse i cijelim odborom. Ako želiš pronaći parkirno mjesto, probudi se ranije – stoji u poruci koju je žena koja ju je dobila objavila na društvenim mrežama.

Ona pak tvrdi kako je to jutro pitala druge zaposlenike smije li se tu parkirati, a oni su joj rekli da slobodno može te da neće imati nikakvih problema.

– Tužan je svijet u kojem živimo ako ste ovo učinili nečijem automobilu. Poruka bi bila sasvim dovoljna, ali grah... Samohrana sam majka koja radi dva posla i trudim se najviše što mogu, a ovo je možda smiješno, ali nemam vremena čistiti još i auto – poručila je Emma. Njezina objava brzo se proširila Facebookom, a brojni su joj korisnici poručili da idući puta na haubi ostavi tanjur i žlicu, dok su drugi osuđivali takvo razbacivanje hranom.

Ključne riječi

Komentara 2

BI
Biouskoli91
11:24 19.04.2018.

Ovo zamalo vrijedno Pulitzera....

JE
jejeee
09:57 26.04.2018.

poklopac motora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije