Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz policijske bilježnice

Zbog ljubomore polila je vodom iz septičke

05.02.2009.
u 17:31

PREGRADA - U Pregradi u Ulici Janka Leskovara jučer u 13.30 sati došlo je do međusobnog sukoba dviju zaposlenica Kostelprometa. Jasna V. (35) polila je prljavom vodom iz plastične boce napunjene u septičkoj jami Anu F. (30) koja je išla na posao.

Razlog je vjerojatno ljubomora jer je potonja navodno flertovala s njezinim mužem, uglednim pregradskim poduzetnikom. Kako doznajemo Ana F. prekjučer nakon što je polivena prljavom vodom nije ni došla na posao, a svoj je nedolazak opravdala privatnim razlozima. Protiv Jasne V. slijedi prekršajna prijava za narušavanje javnog reda i mira, a Ana F. protiv nje podnijela je i prijavu za prijetnju.

U Bedekovčini u ugostiteljskom objektu Relax 24-godišnjak je pod vidljivim utjecajem alkohola prvo verbalno vrijeđao 26-godišnju konobaricu, za šankom razbio pepeljaru i nekoliko čaša, a na kraju i nasrnuo na konobaricu. Protiv njega podnijeta je prekršajna prijava za narušavanje javnog reda i mira, a prekršajna prijava slijedi i konobarici jer je u ugostiteljskom objektu točila alkohol pijanoj osobi.

U Zlataru u Zagrebačkoj ulici nepoznati počinitelj je 45-godišnjaku iz dvorišta ukrao bicikl, čime ga je oštetio za više stotina kuna. U Vrankovcu kraj Svetog Križa Začretja netko je na parkiralištu Roses Fashion Centra probušio gume na kotaču i oštetio lak na više mjesta na vozilu u vlasništvu zaštitarske tvrtke Generalli security. Materijalna šteta je dvije tisuće kuna. Zabilježene su i četiri nesreće s materijalnom štetom u Gornjoj Stubici, Pregradi, Krapinskim Toplicama i Žutnici.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije